Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teemu Sutinen on Kissojen moniosaaja

MiPK:n ja Teemu Sutisen, 34, yhteistyö käynnistyi, kun seura haki somen kautta joukkueenjohtajaa.

–Yhteishenkilönä oli vanha pelikaveri. Siitä ajatus lähti ja hieman rooli laajeneekin.

Sutinen toimii joukkueenjohtajana ja hyökkääjien valmentajana.

–Jatkossa olen mukana seuran kehittämisessä ja yhteistyökumppaneiden kanssa tekemisissä. Keksitään paljon uutta ja sekä pyritään olemaan ajan hermoilla aiempaa enemmän.

MiPK:n ja MP:n yhteistyöt Sutinen luonnehtii pitkään odotetuksi mahdollisuudeksi.

–Seurayhteistyösopimus mahdollistaa vuonna 2001 syntyneiden ja nuorempien siirtymisen päivän karenssilla. Lyhyellä kokemuksella molemmilla seuroilla on tukku nuoria, joilta odotetaan sitä seuraavaa steppiä urallaan, joten kilpailutilanne seurojen nuorilla yhdistyy nyt ja arvokasta peliaikaa on lisää tarjolla.

–Kakkosen kauden 2021 odotukset ovat joukkueen osalta odotukset ovat korkealla. Realistisesti keskikastia tavoittelemme. Koko joukkue tulee kasvamaan merkittävästi kauden aikana tiiminä ja yksilötasolla.

Teemu Sutisen juuret ovat Varkaudessa. Hän on WP-35:n ja WJK:n kasvatti, Warkaus JK:n edustuksessa hän pelasi jo 15-vuotiaana.

Parikymppisenä hän siirtyi MiPK:n riveihin ja opiskeli Mikkelissä markkinoinnin tradenomiksi.

Sutinen on työskennellyt Granon asiakkuuspäällikkönä 2012 -2020 ja Lumi Medican kotimaisten kasvomaskien myynnin vetovastuu 10/2020–4/2021.

Mikkelin Pallo-Kissojen toiminnanjohtajana ja hallituksen jäsenenä on puolen vuoden ajan ahkeroinut Tuomo Pöyry, 41.

Keskeiset tehtävät ovat seuratoiminnan kehittäminen, hankekoordinoinnit ja Pallo-Kissojen arjen pyörittäminen.

Hänellä on vankka futistausta Kissojen junnuista edustusjoukkueeseen. Pöyry on pelannut myös Mikin, FC Mikkelin, MiPan, Tiffin Claytonin, Kotkan Reippaan ja Jäntevän joukkueessa.

Edelleen hän lukeutuu Otavan Viestin vitosen joukkueeseen. Usassa hän opiskeliTiffanyn Yliopiston tennisjoukkueessa, juniorina hän pelasi Jukureissa jääkiekkoa, Kamppareissa hän on pelannut jääpalloa ja Tennis88:ssa tennistä.

Tuomo Pöyry on Rouhialan Pöyryjen futisukua, joista Jussi, Mikko, Risto, Heikki ja Pekka ovat kaikki pelanneet Pallo-Kissojen joukkueissa.

–Jussi-setä muistetaan SM-sarjatason pelaajana ja valmentajalegendana. Myös isäni Heikki pelasi mestaruussarjassa MiPK:n riveissä, Tuomo Pöyry kertoo.