Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Surenkin ja Krivokrasov Jukurien valmennustiimiin

Vesa Surenkin, 56, ja Sergei Krivokrasov, 47 täydentävät Jukurien ensi kauden liigajoukkueen valmennusryhmää, johon kuuluvat myös Teemu Suokas ja Mika Tarvainen.

Surenkin on valmentanut maajoukkueita ja eri sarjatasoja Suomessa, Virossa, Latviassa, Venäjällä, Ruotsissa, Italiassa, Itävallassa, Tunisiassa, Kazakstanissa ja Turkissa. Viime kaudella hän valmensi KooKoon U16-joukkuetta.

–Surenkinilla on laaja kokemus valmentamisesta. Hänestä tulee olemaan paljon apua arjessa ja pelaajien kehittämisessä, Jukurien ensi kauden päävalmentaja Olli Jokinen taustoittaa.

Krivokrasov omaa puolestaan vahvan pelaajataustan. Hän pelasi urallaan lähes 500 NHL-ottelua edustaen Chicago Blackhawksia, Nashville Predatorsia, Calgary Flamesia, Minnesota Wildia ja Mighty Ducks of Anaheimia. Saavutuksena on olympiahopeaa Naganosta 1988 Venäjän paidassa.

Krivokrasov valmensi kahdella edelliskaudella U18-ikäluokan joukkuetta Rocky Mountain Renegadesissa ja South Florida Hockey Academyssa Yhdysvalloissa. Hän on valmentanut kaksi kautta Venäjällä kasvattajaseuransa Yermak Angarskin joukkuetta.

Jokisen mukaan Krivokrasov on valmentanut yli 10 vuotta ja erikoistunut pelaajien henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen ja pienessä tilassa pelaamiseen.

–Surenkin ja Krivokrasov ymmärtävät kansainvälisen pelaamisen vaatimustason, ja kuinka pelaajia kehitetään arjessa.