Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juniori-Jukurit ry on uusi tähtiseura

Juniori-Jukurit ry on saanut tunnustuksen laadukkaasta työstään lasten ja nuorten urheilutoiminnassa. Seuralle myönnettiin Olympiakomitean, Suomen Jääkiekkoliiton Etelä-Savon liikunnan tähtimerkki, joka on lupaus seuratoiminnan laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille ja heidän lähipiirilleen.

Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tämän laajemman tuen avulla on mahdollista säilyttää liikunta osana eri elämänvaiheita ja myös kehittyä huippu-urheilijaksi asti.

Etelä-Savon liikunnan seuratoimintavastaava Kalle Husson arvioissa Juniori-Jukurit olivat tähtiseuraprosessissa mukana esimerkillisesti. Töitä tehtiin isolla porukalla ja seuralle löydettiin hyviä kehittämiskohteita.

Juniori-Jukurien visio on olla Suomen kiinnostavin ja laadukkain junioriorganisaatio.

–Iso kiitos koko yhteisölle panoksesta tähtiseuraprosessissa. Haluamme tarjota lapsille ja nuorille laadukkaan ympäristön harrastaa ja kilpailla. Laatuprosessin avulla pystyimme arvioimaan ja kehittämään toimintaamme seuran vision mukaisesti, kertoo Juniori-Jukurien toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen.

Juniori-Jukurit ry on Etelä-Savon seitsemästoista ja Suomen Jääkiekkoliiton kolmastoista seura, joka on saanut toiminnastaan tähtiseuratunnuksen.