Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jättikirppisten myyntipaikkoja saa taas varata – tänä kesänä Mikkelin torilla järjestetään kahdeksan kirpputoritapahtumaa

Kesä tuo mukanaan Mikkelin torille myös perinteiset jättikirppikset, jonne kaikki ovat tervetulleita sekä myymään että ostamaan.

Tällä kesäkaudella Mikkelissä pidetään kahdeksan jättikirppistä. Ensimmäinen pidetään jo ensi sunnuntaina, 21. toukokuuta. Sesonki päättyy lauantaina 2. syyskuuta.

– Tuo viimeinen jättikirppis pidetään poikkeuksellisesti lauantaina, samaan aikaan torin syysmarkkinoiden kanssa. Kaikki muut jättikirppikset ovat sunnuntaisin, kertoo jättikirppisten järjestelyistä vastaava Mikko Romo.

Jättikirppisten myyntiaika on joka kerralla kello 9-14. Myymään tulevat saavat saapua asettelemaan myyntipöytiään kuntoon aamuseitsemästä alkaen.

Järjestäjiltä saa tilata myös myyntipöytiä ja tuoleja.

– Myyntipaikat ovat jo nyt koko kesän ajalle varattavissa. Osoite on nettilippu.fi ja sieltä paikkavaraus löytyy hakusanalla Mikkelin torin jättikirppis, Romo opastaa.

Paikan voi varata myös puhelimitse. Puhelinvarauksista peritään viiden euron varausmaksu.

Myyntipaikkoja on rajoitetusti ja ne sijaitsevat pääsääntöisesti torin Porrassalmenkadun puoleisella sivustalla.

– Paikat on nyt järjestelty hieman uudelleen niin, että niistä on saatu käytännöllinen, suorakaiteen muotoinen yhtenäinen myyntialue, Romo sanoo.

Normaalikokoinen myyntipaikka maksaa 15 euroa ja iso 20 euroa. Järjestäjiltä saa tilata myös myyntipöytiä ja tuoleja. Pöytä maksaa 9 euroa, tuoli kolme euroa. Ennakkoon varatut kalusteet toimitetaan valmiiksi varattuun myyntiruutuun.

– Sunnuntaisin Mikkelin torilla on lisäksi muutakin myyntiä ja torikahvilat sekä -ravintolat auki, joten jättikirppiksen ympärille saa hyvin rakennettua mukavan päivän torilla, kehuu Romo.

Kesän jättikirppikset pidetään 21.5., 4.6., 18.6., 2.7., 16.7., 30.7., 13.8. ja 2.9. Lisätiedot ja puhelinvaraukset 045-2382568.