Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaupungin kivijalat | Sun Studio syntyi kahden naisen yhteisestä intohimosta

Välitämme jokaisesta asiakkaasta aidosti. Asiakkaan hyvinvointi menee aina liiketoiminnan edelle.

Näin vastaavat Polina Mägi-Tarabarov ja Elena Anria kysyttäessä, mitkä ovat kauneushoitola Sun Studion valtteja kauneus- ja hyvinvointialan kilpailussa.

– Palvelun jälkeen kilpailuvalttina tulevat laadukkaat tuotteet ja tietenkin ammattitaito. Mottomme on, että teemme työtä ammattitaidolla ja täydellä sydämellä, Anria lisää.

– On myös tärkeää, että asiakas tuntee olonsa aina tervetulleeksi. Meillä on sellainen ajatus tässä takana, että asiakkaat voivat olla täällä kuin kotonaan. Kotoisuutta lisätään pienillä jutuilla, esimerkiksi lämmitetyillä pyyhkeillä ja pöytälämmityksellä, Mägi-Tarabarov jatkaa.

Sun Studio on kauneuteen ja hierontaan erikoistunut hoitola, joka perustuu Mägi-Tarabarovin ja Anrian yhteiseen intohimoon ja unelmaan.

He molemmat kiinnostuivat hyvinvoinnista ja kauneudesta jo lapsena.

Mägi-Tarabarov perusti hierontayrityksen Mikkeliin keväällä 2021, ja kosmetologiopinnot suorittanut Anria hyppäsi kelkkaan myöhemmin samana vuonna. Alalla naiset olivat työskennelleet jo pitkään, Mägi-Tarabarov hierojana ja Anria meikkaajana.

– Idea palveluiden yhdistämistä tuli ollessani Polinan asiakkaana. Me ystävystyimme ja huomasimme, että meillä on samanlaiset kiinnostuksen kohteet. Siitä se lähti, Anria muistelee.

Meidän palvelumme toimivat täydellisesti yhdessä.

Sen jälkeen pyörät lähtivät rullaamaan vinhaa vauhtia. Alkuun Anria oli Sun Studiossa työharjoittelijana kosmetologiopintojensa ohella, mutta harjoittelun loputtua yhteistyötä päätettiin jatkaa. Palaset loksahtivat paikoilleen.

– Tässä kävi paremmin kuin hyvin, Mägi-Tarabarov iloitsee.

Työnjako on ollut selvä alusta alkaen. Kumpikin tekee sitä, mikä tuntuu omimmalta ja minkä parhaiten osaa. Mägi-Tarabarov keskittyy hierontaan ja Anria kosmeettisiin hoitoihin.

Tarjolla on sekä laitteella että käsin tehtäviä kasvohoitoja sekä esimerkiksi selluliittien vähentämiseen tarkoitettua parafango-vartalohoitoa, jossa hoitavat aineet ovat merimuta ja parafiini. Anria tekee myös ripsien ja kulmien kestovärjäystä ja muotoilua. Kesällä palveluihin tulee myös mikroneulausta.

Hieronnan puolella tarjolla on klassisen hieronnan lisäksi esimerkiksi aroma-, kuumakivi-, selluliitti- ja kasvohierontaa.

Sun Studion erikoisuus on infrapunasaunapeite, jonka sisällä asiakas makoilee noin puolen tunnin ajan. Mägi-Tarabarov sanoo, että käytännössä saunapeite toimii samalla tavalla kuin infrapunasauna tai kuuma kylpy. Vaikutus perustuu siis voimakkaaseen hikoiluun.

– Pintaverenkierto lisääntyy, lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta nopeutuu. Ja kehohan laihduttaa hikoilemalla. Parhaiten hoito toimii yhdistettynä parafango-hoitoon, mutta molempia hoitoja voidaan tehdä myös erikseen, Mägi-Tarabarov havainnollistaa.

Hierontaa tarjoavia yrityksiä ja kauneushoitoloita on Mikkelissä paljon.

Mägi-Tarabarov ja Anria sanovat, että he ovat tiedostaneet alan kovan kilpailun alusta saakka. Se ei heitä pelota.

– Meillä menee hyvin. Sen näkee varauskalenteristamme, joka on melko täynnä. Toki uusia asiakkaitakin aina mahtuu, he sanovat.

Palvelua Sun Studiossa saa monella eri kielellä, esimerkiksi englanniksi, viroksi, suomeksi ja venäjäksi.

Mägi-Tarabarov on kotoisin Virosta, jossa hän työskenteli kylpylässä. Suomeen hän muutti puolisonsa kanssa vuonna 2013.

Anria muutti Suomeen Venäjältä nelisen vuotta sitten.

Osoitteessa Otavankatu 12 sijaitseva Sun Studio on todellinen kivijalkaliike, sillä yritys toimii asuinkerrostalon pohjakerroksessa, kirjaimellisesti kivijalassa.

– Olemme tykänneet tästä paikasta paljon. Täällä on mukavan rauhallista, Mägi-Tarabarov päättää.

Juttusarjassa esitellään paikallisia kivijalkaliikkeitä ja niiden palveluja.