Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seurakunnan aviopari­tapahtumassa soudetaan kirkkoveneillä Lamposaareen – nyt voi testata, löytyykö pariskunnalle sama kurssi

Kuinka sinulta ja kumppaniltasi sujuu soutu samaan suuntaan? Tätä voi testata sunnuntaina 21. toukokuuta, jolloin kaksi kirkkovenekuntaa suuntaa Lamposaareen.

Lähtö tapahtuu Pursialasta Mikkelin Soutajien venevajoilta kello 14 ja soutumatka kestää suuntaansa noin tunnin. Penkkejä löytyy 14 parille ja molemmissa veneissä on mukana perämiehet.

Reippailun lisäksi Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan järjestämässä avioparitapahtumassa vietetään laatuaikaa luonnosta ja erityisesti oman kumppanin hyvästä seurasta nauttien.

Lamposaaressa on pari tuntia aikaa jaloitella sekä porista ohjattuja kysymyksiä hyödyntäen yhteisen sävelen löytämisestä parisuhteen tyynessä ja myrskyssä.

Tarjolla on myös nuotiomakkaraa, -kahvia ja muuta pientä evästä. Takaisin Pursialaan lähdetään soutamaan kello 17 maissa.

Retki maksaa paria kohti kymmenen euroa, ja se maksetaan käteisellä paikan päällä. Hinta kattaa kaluston, pelastusliivit, perämiehen palvelut sekä tarjoilun. Mukaan kannattaa kuitenkin varata riittävästi juomaa soutumatkoille.

Tapahtumaan voi ilmoittautua 16. toukokuuta asti osoitteessa mikkelintuomiokirkkoseurakunta.fi.

Lisätiedot: Sari Martikainen p. 0400 143 403 sari.j.martikainen@evl.fi