Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Löytöeläintalon kuulumisia | Joko sinä olet tutustunut eläin­poliittiseen vaalikoneeseen? Uusi eduskunta päättää myös monista eläinten elämän asioista

Löytöeläintalolla odotellaan jo kevättä ja ensimmäisiä krookusten ja leskenlehtien kurkistuksia. Vierailemaan talolla pääsee seuraavan kerran 9.4. ja 23.4. kello 14-16.

Kotia etsii muun muassa Sofie, noin vuoden ikäinen steriloitu, kahdesti rokotettu ja sirutettu kissatyttö. Sofie tykkää kovasti toisista kissoista ja varsinkin kilteistä leikatuista kollipojista. Sofie on vielä kovin arka, mutta mukavan utelias tyyppi.

Jos kiinnostuit, niin laita sähköpostia mikkelinesy@gmail.com ja kerro kattavasti kodistasi, kissakokemuksestasi ja itsestäsikin. Laita viestiin myös puhelinnumerosi ja paikkakunta missä asut.

Näin vaaliaikaan eläinystäville vinkiksi että SEY:n eli Suomen eläinsuojelun verkkosivuilla on eläinpoliittinen vaalikone.

Uusi eduskunta päättää merkittävistä eläinten hyvinvointiin vaikuttavista uudistuksista.

Näitä ovat muun muassa turkistarhauksen lakkauttaminen, tuotantoeläinten häkkikasvatus ja lihan kulutuksen kohtelu.