Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lisää junavuoroja Mikkeliin – muutokset tuovat uusia yhteyksiä arkipäiville ja lisäpaikkoja kahdelle junavuorolle

VR lisää kevätkaudelle lisäkapasiteettia Mikkelin junavuoroille. Muutokset tuovat sekä uusia yhteyksiä arkipäiville että lisäpaikkoja kahdelle junavuorolle.

Taustalla on kasvanut kysyntä.

Arkipäivinä liikenteeseen lisätään kaksi sellaista junavuoroa, jotka tällä hetkellä kulkevat vain viikonloppuisin. Kahdelle viikonlopun junavuorolle puolestaan lisätään paikkakapasiteettia.

– Olemme todella iloisia siitä, että Mikkelin alueella myös arkimatkustus on palautunut paremmalle tasolle koronapandemian jäljiltä.

– Seuraamme lisättyjen vuorojen kysyntää kevään ajan, ja jos kysyntä jatkuu suotuisana, jatkaisimme mielellämme vuorojen liikennöintiä myös kevään kokeilujakson jälkeen, sanoo VR:n kaukoliikennejohtaja Piia Tyynilä.

Mikkelin kaupungille lisävuorot ovat mieluinen uutinen.

– Liikenneyhteydet erityisesti pääkaupunkiseudun suuntaan ovat Mikkelille hyvin tärkeitä. Parempi saavutettavuus lisää alueen elinvoimaisuutta, toteaa Mikkelin kaupunginjohtaja Janne Kinnunen.