Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Anttolanhovissa juhlitaan ja tanssitaan Elviksen tahtiin – Elvistä pääsee laulamaan myös karaokessa

Saimaanranta Resort by Anttolanhovissa vietetään 17.–18. maaliskuuta Elvis-viikonloppua, jolloin keskiössä on rockin kuninkaan, Elvis Presleyn, tuotanto.

Viikonlopun aikana nähdään ja kuullaan esimerkiksi valtakunnallinen Elvis-laulajien osakilpailu, joka starttaa perjantaina kello 18 kilpailijoiden ilmoittautumisella.

Kilpailuissa on sarjat sekä naisille ja miehille, ja kilpailemaan pääsee 10 euron hintaista osallistumismaksua vastaan. Mittelö käydään karaoketaustoilla.

Anttolanhovin perjantaitanssit tanssahdellaan orkesterin säestyksellä perjantai-iltana kello 20 alkaen. Perinteisen suomalaisen tanssimusiikin lisäksi luvassa on Elviksen tanssittavia klassikkokappaleita, joita tulkitsee valtakunnallisen Elvis-laulukilpailun vuonna 2021 voittanut mikkeliläinen Ismo Hyvönen.

Hyvönen esiintyy illan aikana kahteen otteeseen, kello 21 ja 22. Hän esittää Elvis Presleyn tanssittavia klassikkokappaleita. Tanssit päättyvät kello 24, ja niihin pääsee osallistumaan normaalilla tanssilipulla.

Lauantaina ohjelmassa on esimerkiksi Elvis-aiheinen näyttely, Elvis-levyraati, tuotemyyntiä ja Elvis-elokuvan katselua. Viikonlopun teema näkyy myös keittiön antimissa.

Livemusiikkia lauantaina kuullaan kello 19.30 alkaen, niin ikään Ismo Hyvösen esittämänä. Luvassa on Elviksen tunnetuksi tekemiä gospel-kappaleita ja kauniita rakkauslauluja.

Live-esityksiin pääsymaksu on 15 euroa.

Sekä perjantaina että lauantaina luvassa on myös pienimuotoisia musiikkijameja ja karaokea, tietenkin Elvis-teemalla.

Elvis-teemaviikonloppu Saimaanranta Resort by Anttolanhovissa 17.–18. maaliskuuta. Lisätietoja saa sähköpostitse Ismo Hyvöseltä: ismo@osteopatiaismo.com.