Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maalismarkkinat tuovat Mikkelin torille kevään ja markkinaperinteet

Pian saadaan Mikkelin torilla nauttia jälleen markkinahumusta.

Maalismarkkinoilla 15-16. maaliskuuta mieli viriää jo kohti alkavaa kevättä: torilla tavataan tuttuja, vaihdetaan kuulumisia ja eläydytään leppoisaan tunnelmaan. Kotiinviemisinä on pientuottajien herkkuja, tarpeellisia tavaroita ja mukavia toritarinoita.

Mikkelin tori on ollut perinteinen markkina- ja maalaistavaran kauppapaikka aina 1800-luvun puolivälistä lähtien. Keväiset Maalismarkkinat sekä syksyn Mikkomarkkinat keräävät edelleen kaupungin sydämeen myyjiä sekä lähiseudun väkeä runsain joukoin.

Ja mikä parasta, torilla saa nauttia henkilökohtaisista ostokokemuksista torimyyjien kanssa ja kysyä tuotteista ja elintarvikkeista suoraan niiden tuottajilta.

Maalismarkkinoilla voi tänä vuonna suunnata muun muassa kenkäostoksille Repen Kenkäkojulle tai AriTuu:n myyntiautolle, josta löytyy työ- ja terveyskenkiä.

Myytävänä on lisäksi muun muassa pihka- ja inkiväärituotteita, loimulohta, runsaasti pientuottajien liha- ja kalatuotteita ja perinteiseen tapaan tietenkin pölynimuripusseja, nostalgisia viipurinrinkeleitä, pajukoreja ja harjoja ja monia muita tuttuja markkinatuotteita.

Markkinoille pääsee kätevästi kauempaakin joko julkisilla tai omalla autolla. Tori on matkakeskuksesta vain noin 200 metrin päässä.

Oman auton voi jättää toriparkkiin, jossa on autopaikkoja yli 600 autolle. Parkkihallista pääsee hissillä suoraan torille.

Maalismarkkinat Mikkelin torilla keskiviikkona 15.3. klo 7–18 ja torstaina 16.3. klo 7–17.Maalismarkkinoille on vapaa pääsy. Tietoja kauppiaista: www.mikkelintori.fi.