Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

50 vuotta | RL-Palvelut juhlii viisikymppisiä yrittäjäseminaarin merkeissä – puheenvuoroissa pohditaan vastuullisuutta, vihreää siirtymää sekä yritysten merkitystä

Mikkeliläinen jätealan yritys RL-Palvelut Oy täyttää 50 vuotta 30. maaliskuuta. Merkkipäiväänsä yritys viettää juhlaseminaarin merkeissä Mikaelissa.

Inspiraationa huominen! -otsikon alla seminaarissa pohditaan maailman muuttumista ja sen kaikilta vaatimaa uudistumisen tarvetta, vastuullisuutta ja vihreää siirtymää sekä yritysten merkitystä yhteiskunnan rakentajina ja tekijöinä. Esillä on myös se, miten kasvu ja elinvoima saadaan tulevaisuudessa rakentumaan ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävälle pohjalle.

Usein kysellään, mitä yritykset tekevät oman yhteisönsä eteen, työllistämisen ja verotulojen lisäksi. Me tartuimme härkää sarvista ja päätimme tarjota inspiraatiota, perustelee RL-Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Nina Rasola.

Seminaari on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus.

– Päätimme toteuttaa seminaarin, johon kutsumme kaikki asiakkaat, yhteistyökumppanit, kuntapäättäjät, kuntapoliitikot ja kaikki kiinnostuneet. Tavoite on saada Mikaeli täyteen ihmisiä, Rasola kannustaa.

Haluamme antaa osallistujille wau-efektin.

Nina Rasola

Kello 14 alkavan seminaarin ensimmäinen puhuja on Elinkeinoelämän Keskusliiton vihreän kasvun johtaja Ulla Heinonen, joka puhuu aiheesta Suomesta vihreän kasvun kärkimaa.

Heinosella on pitkä kokemus liiketoiminnan johtamisen, digitalisaation, koulutuksen sekä konsultoinnin parissa. Tutkimusuran jälkeen Heinonen toimi johtajana ICT-alalla CGI:llä ja Gaia Consultingissa, kestävän liiketoiminnan konsultoinnissa ennen nimitystään EK:oon. 

Heinosen jälkeen saa puheenvuoron Nitro Group Oy:n vastaava luova johtaja Eka Ruola, jonka teema on Miten vastuullisuus on markkinoinnin mahdollisuus?

Ruola on yksi Suomen tunnetuimmista ja palkituimmista luovista johtajista, brändistrategeista ja markkinoinnin asiantuntijoista. Vuonna 2015 Ruola palkittiin New Yorkissa ensimmäisenä suomalaisena Internationalistin Agency Innovator -palkinnolla. Tänä vuonna hänet palkittiin Platinahuippu-elämäntyöpalkinnolla Grafia r.y:n Vuoden Huiput -kilpailussa.

Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen päättää päivän puheosuudet esitykseensä Sisulla ja sitkeydellä - yritykset yhteiskunnan menestyksen rakentajina.

Pentikäinen on toiminut Suomen Yrittäjien toimitusjohtajana vuodesta 2016. Sitä ennen hän toimi Helsingin Sanomien ja Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittajana sekä viestintäkonsulttina.

– Tavoitteenamme on korostaa yritysten merkitystä yhteiskunnassa. Haluamme myös antaa osallistujille wau-efektin sillä, että tuomme tuoreita ajatuksia, näkökulmia ja haastamme osallistujat miettimään ja tekemään arjen vastuullisia tekoja sekä uskaltamaan ottamaan positiivisen otteen paikalliseen päätöksenteon kulttuuriin. Herättelemme näin Etelä-Savoa menetyksen tielle, sanoo Rasola.

Päivän ohjelmassa on myös Mix Studion tanssiesitys Energinen räjähdys.

RL-Palvelut Oy:n juhlaseminaari konsertti- ja kongressitalo Mikaelissa, Sointukatu 1 torstaina 30.3. klo 14.00 - 16.30. Juhlaseminaari on osallistujille maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautumiset 16.3. mennessä osoitteessa: https://forms.gle/87UdiBEPKGVaoLuw7