Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Löytöeläintalon kuulumisia | Kissanpennut pitävät huolen siitä, että löytöeläintalolla riittää vilskettä!

Vuoden vaihduttua löytöeläintalolla on riittänyt touhua entiseen malliin.

Pienet kissanpennut ovat miettineet yhdessä, voisiko Mesyn toimintaa laajentaa hyvinvoinnin edistämisen puolelle; pentujen joukosta löytyisi niiden omasta mielestä mm. muutama akupunktion ammattilainen.

Yksi pennuista on erikoistunut myös kenkien ilmastoinnin parantamiseen. Tiina-hoitajan mielestä tämä toiminnan laajentaminen voisi tulla kyseeseen, mutta vasta pienen koulutuksen jälkeen: Vuotos-pentu saattaa innoissaan eksyä kenkien reiäittämisen sijaan välillä nilkan puolelle.

Olemme olleet onnellisia siitä, että muutamat ujommatkin kissat ovat saaneet koteja, jopa kaksi kerrallaan.

Esimerkiksi kaksi ujompaa silmäteräämme, Ollie ja Edison, saivat yhteisen kodin.

Ujojen kissojen lisäksi meidän sydämemme valtasi seniorikissa Matti, joka on iältään jo 17v. Matti kävi eläinlääkärissä ja on täysin terve pienin iän tuomin vaivoin.

Matti on elämänhaluinen ja nauttii kovasti ihmisseurasta. Siksi onkin ihanaa, kun Matti sai vielä hyvän kodin, jossa hän saa viettää rauhassa eläkepäiviään.

Matti seuraa uutta omistajaansa joka paikkaan ja nauttii erityisesti omistajansa mahan päällä nukkumisesta. Suurin vääryys on, jos omistaja kehtaa mennä vaihtamaan asentoa!

Kanirintamalle kuuluu myös hyviä uutisia. Ratamo-kani sai kodin ja aiemmin kodin saanut Kukka-Pauli laittoi meille kaikille terveisiä!

Kukka-Pauli kertoi hykerrellen, että on saanut kanitytön kaverikseen ja yrittää hieroa tuttavuutta tähän töpöhäntään. Kerttu-Käärme taas heräsi talviuniltaan ja odottelee kevättä ja lisääntyvää auringonvaloa. Kukapa meistä ei?

Pyysimme somessa aiemmin kirppistavaraa, josta meillä alkoi olla jo pulaa. Olemme saaneetkin nyt kirppistavaraa mukavasti! Kiitos kaikille lahjoittajille! Jokainen lahjoitus on meille tärkeä.

Mikäli siis löydät esimerkiksi kevätsiivoilujen yhteydessä jotakin ylimääräistä tavaraa asunnon nurkista, niin voit tuoda sitä meille kirpparille myytäväksi! Otamme myös vastaan mm. vanhoja lakanoita ja pyyhkeitä rättitarvikkeiksi.

Löytöeläintalon seuraava vierailuaika on sunnuntaina 26.2.klo 14-16 Yksityiset kissan/koiranottajille varatut ajat pidetään sovitusti. Osoite: Porrassalmenkatu 69 b. Puhelimella Mesyn väen tavoittaa numerosta 050 547 9054, varmimmin arkisin klo 9-16 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä klo 9 – 17. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen mikkelinesy@gmail.com.