Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osuuskauppa Suur-Savo sulkee Vaakuna Bar & Nightin – viimeiset bileet pidetään tämän viikon lauantaina

Osuuskauppa Suur-Savon Vaakuna Bar & Nightin toiminta Mikkelissä lopetetaan.

Yökerhon toiminta Vaakuna Bar & Nightissa on ollut tappiollista ja Mikkelin markkina-alueella yöravintolatarjonta on markkinaan nähden liian suurta, eikä näköpiirissä ole muutosta.

Tämän johdosta Vaakuna Bar & Nightin viimeinen toimintapäivä on tämän viikon lauantaina 28. tammikuuta.

Lopettamisen syyt ovat taloudelliset.

– Vaakuna Bar & Nightin toiminta on ollut haasteellista. Yökerhotoiminta on ollut Suomessa jo vuosia laskevassa markkinassa.

– Mikkelin talousalueella on tällä hetkellä neljä ravintolaa, joiden aukioloajat mahdollistavat toiminnan kello viiteen asti aamulla. Valitettavasti markkinan koko on liian pieni näin monelle ravintolalle, perustelee Osuuskauppa Suur-Savon matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä ABC-toimialan toimialajohtaja Kai Nurmi.

Nurmi ennakoi, että ravintola-alan ahdinko jatkuu.

– Koronavirus ja sen aiheuttamat ravintolasulut, Ukrainan kriisi, inflaatio sekä kotitalouksien käytettävissä olevan rahan merkittävä väheneminen ovat aiheuttaneet ja tulevat aiheuttamaan vaikeuksia jatkossakin, Nurmi sanoo.

– Vaikka yökerhon toiminta päättyy, tulemme tarjoamaan Vaakuna Bar & Nightin työntekijöille uutta työtä osuuskaupan palveluksessa.

– Yökerhon vapautuvat tilat remontoimme Original Sokos Hotel Vaakunalle muuhun käyttöön, jatkaa Nurmi.

Juttua muokattu 25.1. klo 12:00. Korjattu viimeiseksi aukiolopäiväksi lauantai 28.1.