Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi kaupunginjohtaja esittäytyy mikkeliläisille – vuoden ensimmäinen kumppanuusilta torstaina yliopistokeskuksella

Osana Mikkelin kaupungin osallisuustyötä järjestetään kumppanuusiltoja. Vuoden 2023 ensimmäinen kumppanuusilta järjestetään torstaina 26. tammikuuta kello 17-18.30.

Kaikille kaupunkilaisille avoin kumppanuusilta yliopistokeskuksen auditoriossa, osoitteessa Lönnrotinkatu 5.

Illan teema on Kaupunginjohtaja tutuksi eli tilaisuudessa mikkeliläisille esittäytyy 1.1. työnsä aloittanut kaupunginjohtaja Janne Kinnunen.

Esteetön käynti tilaisuuteen on mahdollista saavuttaessa pihan puoleisen oven kautta. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista.

Kumppanuusilta on kaupungin ja sen asukkaiden avoin keskustelu- ja kohtaamistilaisuus, jossa otetaan esille kaupunkilaisten kannalta tärkeitä kysymyksiä ja jossa kaupunkilaiset voivat kertoa ajatuksiaan ja toiveitaan.

Tilaisuudessa on mahdollista keskustella esimerkiksi osallistuvasta budjetoinnista, jota on tarkoitus jatkaa myös tänä vuonna.

Paikalle tilaisuuteen kaupungin puolelta ovat tulossa kaupunginjohtaja Janne Kinnusen lisäksi kaupunkikehitysjohtaja Jouni Riihelä, Mikkelin kansalaisopiston rehtori ja osallisuustyöstä vastaava Matti Laitsaari, hyvinvointikoordinaattori Arja Väänänen sekä viestintäpäällikkö Heidi Hänninen.