Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Löytöeläintalon kuulumisia | Mikset liittyisi Mesyyn? Me täällä tarvitsemme paljon auttavia käsiä!

Vuoden alku on erilaisten hyvien päätösten aikaa. Eikös yksi niistä voisi olla mikkeliläisten eläinystävien oman yhdistyksen jäseneksi liittyminen, ehdottaa tiedottajamme Ruusu (kuvassa).

Mesyn jäsenyys on helppo tapa tehdä hyvää ja jäseneksi on vaivatonta liittyä, katso lisätiedot verkkosivuiltamme!

Yhdistys on aloitellut uutta toimintavuotta korvat pystyssä ja nenu tulevaisuuteen suunnattuna. Hallitus kokoontui viime viikolla vuoden ensimmäisen kokoukseen.

Puheenjohtaja Tessa Mykkänen valittiin jo syyskokouksessa, ja hallituksen järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Marja Mäenpää ja sihteeriksi Katja Valjakka. Koko kokoonpanomme löytyy verkkosivuiltamme: https://mesy.fi/yhdistyksesta/

Alkuvuonna hallituksella on tiedossa kaikenlaista ”paperinpyöritystä”: yhdistysrekisterin päivitystä, avustushakua, viime vuoden toimintakertomuksen koostamista ja tilinpäätökseen valmistautumista.

Kissafani-lehden haastatteluunkin vastailimme, se julkaistaan myöhemmin keväällä. Sen verran olemme ehtineet suunnitella alkanutta vuotta, että ystävänpäivän kunniaksi pidetään ystävänpäiväteemainen vierailuaika 12.2., sinne joukolla tervetuloa!

Helatorstaina järjestetään perinteinen Match Show ja kesäisiä Saaranpäiviä vietetään toki myös.

Puhelimella Mesyn väen tavoittaa numerosta 0505479054, varmimmin arkisin klo 9-16 ja viikonloppuisin klo 10-17. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen mikkelinesy@gmail.com ja nettisivujen osoite on mesy.fi