Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Olli Jokinen puhuu Savon Siivet -tapahtumassa – businesstapaaminen siirtyy Ikioma Areenalle

Toinen Savon Siivet -businesstapahtuma pidetään torstaina toukokuun 11. päivänä Ikioma Areenan Viikinkiravintolassa Mikkelissä.

Tapahtumalla tuodaan esiin koko Etelä-Savon etuja yrittämisen paikkana ja alueen kaupunkeja tapahtumakaupunkeina.

Tapahtumaan toivotetaan erityisesti tervetulleeksi eteläsavolaisten yritysten väki sekä seutua potentiaalisena sijoittumisen paikkana harkitsevat yrittäjät, nauttimaan puheenvuoroista, kuulemaan menestystarinoita, verkostoitumaan sekä hakemaan inspiraatiota.

– Ensimmäinen Savon Siivet -lento vuonna 2022 onnistui erinomaisesti ja loi uskoa sille, että tällaista tapahtumaa kaivataan Etelä-Savossa. Tapahtuma toimii loistavasti yrityselämän uusien avauksien foorumina ja hengennostattajana, kiittelee tapahtuman tuottaja Saara Liukkonen.

Päivälento lennetään Viikinkiravintolassa 11.5. kello 10–16.

Taphtuma haluttiin tänäkin vuonna viedä johonkin uuteen ympäristöön.

– Mikkelin Jukureiden kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen päädyttiin Viikinkiravintolaan. Ikioma Areenan hyviä puolia on myös se, ettei parkkipaikoista ainakaan tule ongelmaa, naurahtaa Liukkonen.

Päivää on mahdollista jatkaa vapaamuotoisesti verkostoituen Dom Mikkelin tiloissa.

Tapahtumassa on kuusi puhujaa. Valtaosa tulee Etelä-Savosta tai heillä on tänne jonkinlainen side.

Ensimmäinen puhuja lavalla on Mikkelin Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen. Hän kertoo omassa puheenvuorossaan siitä, mihin asioihin hän omassa valmennuksessaan kiinnittää huomiota ja mitkä ovat hänen menestyksensä salaisuudet.

Päivän juontajana, stuerttina, toimii ensimmäisen vuoden tapaan Olli Marjalaakso.

– Lisää mielenkiintoisia, kiinnostavia ja innostavia puhujia sekä lisätietoja oheisohjelmista julkistetaan heti alkuvuodesta 2023,

Savon Siivet 2023 -businesstapahtuman liput ovat myynnissä www.savonsiivet.fi Tapahtuman verkkosivut löytyvät osoitteesta savonsiivet.fi. Somesta tapahtuma löytyy Facebookista sekä Instagramista.Mukana toteutuksessa on myös Mikkelin Nuorkauppakamari ry. Taphtuman yhteistyökumppaneita ovat tällä hetkellä Etelä-Savon kauppakamari, Mikkelin Jukurit, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, Mindhive Oy ja Xentre – yrittäjyyden ja innovaatioiden tutkimus- ja koulutusyksikkö.