Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikke ry:n vastine Mikkelin Kaupunkilehden juttuun

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry:n hallituksen vastine Mikkelin Kaupunkilehden artikkelin ”Kaupunki ja torikauppiasyhdistys kaipaavat Mikkelin joulutorin tekemiseen suunnitelmallisuutta ja jatkuvuutta – "Ei sitä tarvitse keksiä joka vuosi uudelleen!" kainalojuttuun: ”Tekemätön paikka”

Tapahtuman tuottajana toiminut yrittäjä Henna Huuhka toteaa artikkelissa:

”Siihen on monia syitä. Yksi on se, että kuten monena edellisenä vuonna, joulutorin suunnittelu jäi viime tippaan, kertoo vasta lokakuun alussa toimeksiannon saanut Huuhka.”

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry:n hallitus haluaa oikaista tätä lausumaa.

Artikkelin verkkoversioon on tehty kyllä muokkaus 28.12.22 Huuhkan pyynnöstä ja uusi versio kuuluu: ”Siihen on monia syitä. Yksi on se, että kuten monena edellisenä vuonna, joulutorin suunnittelu jäi viime tippaan, kertoo Huuhka, jonka mukaan ensimmäinen yhteinen suunnittelupalaveri hänen, Torikauppiasyhdistyksen ja Mikke ry:n kanssa pidettiin lokakuun alussa.”

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry:n hallituksen jäsenet aloittivat joulutapahtumien neuvottelut tapahtumatuottajan kanssa jo huhti-toukokuussa 2022. Molempien joulutapahtumien (joulunavaustapahtuma ja joulutori) osalta yhdistyksen hallitus sai tarjouksen tapahtumatuottajalta useiden pyyntöjen jälkeen elokuussa 2022. Näin ollen Tapahtumatuotanto Hillitön Oy:n Henna Huuhkan väite vasta lokakuussa saadusta toimeksiannosta joulutorin osalta ei pidä paikkaansa.

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry:n vuosikokouksen päätöksen mukaisesti yhdistys puretaan vuoden vaihteessa.

Yhdistys on kuluvana vuonna toiminut hyvin pitkälti hallituksen jäsenten toimesta, jotka ovat hoitaneet yhdistyksen asioita oman työnsä ohella vapaaehtoisesti ilman korvausta.

Joulutapahtumien toteutus ulkoistettiin, koska yhdistyksen hallituksen jäsenillä ei ollut resursseja järjestää kyseisiä tapahtumia.