Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Löytöeläintalon kuulumisia | Hei, minä olen Noomi, olisitko sinä mahdollisesti minun uusi ihmiseni?

Löytöeläintalolla uutta kotia odottelee Noomi-neiti. Noomi on yhdeksänvuotias kiltti ja reipas husky-malamuutti-jämptimix.

Noomi tulee toimeen lasten ja toisten koirien kanssa, mutta neidistä ei ole kerrostaloasukiksi. Ennen adoptiota Noomi steriloidaan. Luovutusmaksu on 200 euroa.

Kyselyt ja kotiehdokashakemukset sähköpostitse osoitteeseen mikkelinesy@gmail.com.

Koiran, varsinkin niin sanotun rescuekoiran hankintaa suunnittelevan kannattaa tutustua huolella ”koiraelämään” ylipäätään sekä koiran koulutukseen.

Useimmat meistä haluavat koirasta kumppanin, perheenjäsenen, ystävän.

Kun uudella omistajalla on pohjatietoa ja halua sitoutua työskentelemään onnistuneen vuorovaikutussuhteen luomiseksi, tämä unelma on mahdollista toteutua.

Verkossa ja esimerkiksi Facebookin ryhmissä informaatiota on tarjolla vaikka kuinka ja paljon, mutta koirankasvatus on, monien muiden aiheiden ohella, teema, joka herättää vahvoja tunteita.

Facebook-ryhmissä tieto saattaa jäädä taistelun jalkoihin.

Siksi voi olla ihan viisasta turvautua painettuun sanaan: eräänlaisina perusteoksina pidetään Tuire Kaimion Koirien käyttäytyminen ja Pennun kasvatus -kirjoja sekä Tommy Wirénin ja Päivi Romppaisen Onnistu koirasi koulutuksessa -teosta.

Käytösongelmien ratkaisuun on tarjolla niin itseopiskelumateriaalia kuin eläinkouluttajien verkko- ja kontaktikursseja.

Rohkaisenkin hakemaan esimerkiksi reaktiivisen koiran kanssa apua mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. ”Pärjääminen” syö arjessa sekä perheen että koiran voimavaroja ja tilanteeseen tavallaan turtuu turhaan.

Käytöksen haasteisiin voi löytyä kohtuullisen vaivattomillakin konsteilla helpotusta, ja vaikka työstöä tarvittaisiin enemmän, kehittymistä vuorovaikutukseen saadaan joka tapauksessa.

Niin, ja joulukin kohta kolkuttelee ovella!

Mesyn joulukalenterit sekä aineettomat lahjat ovat nyt ostettavissa verkkokaupastamme.

Joulumyyjäiset pidetään K-Market Rokkalassa perjantaina 16. joulukuuta. ja jouluvastaanotto löytöeläintalolla sunnuntaina 18. joulukuuta. Lämpimästi tervetuloa!

Puhelimella Mesyn väen tavoittaa numerosta 0505479054, varmimmin arkisin kello 9ja 16 välillä ja viikonloppuisin kello 10 ja 17 välillä. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen mikkelinesy@gmail.com ja nettisivujen osoite on mesy.fi