Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bloodred Hourglassille uusi manageri ja keikkamyyjä – uusi albumi on tulossa ensi vuoden syksyllä

Emma-ehdokkuuden viime vuonna saaneen mikkeliläisbändi Bloodred Hourglassin manageri- ja keikkamyyntikuviot ovat menneet uusiksi.

Yhtye on tehnyt management-sopimuksen Till Dawn They Countin kanssa. Yhtiö hoitaa myös Nightwishin, Beast In Blackin ja Sonata Arctican managerointiasioita.

Bloodred Hourglassin, tuttavallisemmin BRHG:n kotimaan keikkamyynti puolestaan siirtyy Master Events- yhtiölle. Yhtiö hoitaa muun muassa Battle Beastin kotimaisia keikkoja.

Bloodred Hourglass on nousemassa kotimaisen modernin metallin ykkösnimeksi, ja yhtyeen katseet siintävät nyt myös kansainvälisillä vesillä.

Yhtye valmistelee kuudetta studio-albumiaan.

Juuri viime kuussa metallisoittolistojen kärkeen singahtaneen In Lieu of Flowers -singlen ja sen upean musiikkivideon julkaissut yhtye valmistelee jo kuudetta studioalbumiaan, joka julkaistaan syksyllä 2023.

Seuraava single BRHG:ltä on luvassa alkuvuodesta. Tänä vuonna yhtye soittaa vielä kolme keikkaa, 2. joulukuuta Jyväskylässä, 3. joulukuuta Joensuussa ja 9. joulukuuta Seinäjoella.

Bloodred Hourglassin jäsenet ovat Jaredi Koukonen (laulu), Jarkko Hyvönen (rummut), Jose Moilanen (basso) sekä kitaristit Lauri Silvonen, Joni Lahdenkauppi ja Eero Silvonen.

Uudet yhteistyökumppanit ovat kuviosta innoissaan.

– Nyt on aika tuoda yhtye koko maailman tietoisuuteen ja isommille areenoille. Ylpeänä toivotamme BRHG:n tervetulleeksi Till Dawn They Count -perheeseen, uusi manageri Aino Järventaus toteaa.

– BRHG on varmasti eniten meidän toimiston kaiuttimista soineita bändejä ja tästä eteenpäin se soi entistäkin enemmän, sillä tulevan levyn materiaali kuulostaa erittäin lupaavalta.

– Bloodred Hourglass on Suomen kovimpia metallibändejä, ja meille on suuri kunnia olla mukana nostamassa yhtyettä sen ansaitsemaan valokeilaan maamme suurimpien joukkoon, Master Eventsin toimitusjohtaja ja keikkamyyjä Kari Penttinen kommentoi.