Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MP:n juniorikausi päättyi palkintosateeseen – katso tästä palkittujen nimet

Mikkelin Palloilijoiden junioreiden kauden 2022 päätöstilaisuutta vietettiin Kauppakeskus Stellan Tähtitorilla perjantaina 4. marraskuuta.

Mukana tapahtumassa oli lähes tuhatpäinen MP:n junioreista, toimihenkilöistä ja heidän perheenjäsenistään koostunut joukko ja palkintoja jaettiin useassa eri kategoriassa.

Kausi 2022 oli monella tavalla paluu arkeen, muutaman pandemian aiheuttaman rajoitusten ja erityispiirteiden sävyttämän kauden jälkeen.

Erityisellä ilolla voidaan mainita, että MP:n pelaajamäärä jatkaa edelleen kasvuaan ja kauden 2022 päättyessä se onkin komeasti noin 520 pelaajaa.

Määrään sisältyvät kaikki pelaajat naperoikäisistä aina edustusjoukkueeseen asti, mutta pelipassillisten lisäksi MP:n jalkapalloperhe on liikuttanut kauden aikana vielä paljon enemmänkin lapsia ja nuoria.

Pelipassillisten pelaajien lisäksi MP:n kesäkuiseen Jaliskouluun osallistui noin 200 lasta, joista toivotaan jatkossa uusia jäseniä MP:n juniorijoukkueisiin.

Myös toista kertaa järjestetty Savcor LähiFutis keräsi kauden aikana noin 300 osallistujaa ympäri kaupungin ja lisäksi Hirvensalmella.

Unohtaa ei myöskään sovi MP:n järjestämiä PerheFutis- ja PäivisFutis-tapahtumia, joihin osallistui tänäkin vuonna useita satoja lapsia.

Paljon osallistujia MP:stä ja muista alueen seuroista oli kauden aikana mukana myös MP:n operoimassa Lumme-Liigassa.

Palkintojenjaon lomassa oli juhlaväelle katettu totuttuun tapaan munkki- ja mehu- sekä kahvitarjoilu.