Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jukuriluotsi Olli Jokinen valittiin vuoden positiivisimmaksi mikkeliläiseksi – "Teemme kaiken täysillä ja meillä on tavoitteet korkealla!"

Mikkelin Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen on valittu vuoden positiivisimmaksi mikkeliläiseksi.

Jokisen voitto ratkesi vain 30 äänen erolla ja kisan johtopaikka vaihtui vielä viimeisen äänestysviikonlopun aikana.

Ääniä Mikkelin Nuorkauppakamari ry:n organisoimassa äänestyksessä annettiin noin 1 700.

Jokinen kommentoi saamaansa tunnustusta tuoreeltaan.

– Hieno juttu! Pyrimme yleisellä tasolla omassa arjessa ajattelemaan asioita positiivisuuden kautta ja vaalimaan positiivista ilmapiiriä hallilla.

– Teemme kaiken täysillä ja meillä on tavoitteet korkealla niin Liigassa kuin CHL:ssäkin, mutta arjesta pitää pystyä nauttimaan myös vaikeina aikoina.

– Hienoa, jos positiivisuus näkyy myös ulospäin!

Jokinen palkittiin Jukureiden kotiottelun alussa.

Palkinnon ojensivat Mikkelin Nuorkauppakamarin projektipäällikkö Mikko Oksanen ja raadin edustaja Aito Asunnot Oy:n yrittäjä Marko Palhomaa.

Muut raadissa olleet henkilöt olivat viime vuoden voittajat Hans Gärdström sekä Santeri Seppälä Essotelta, Länsi-Savon päätoimittaja Timo Laitakari, Dom Mikkelin yrittäjä Juha Parkkinen, Mikkelin nuorisovaltuuston varapuheenjohtaja Vilma Paasonen sekä Mikkelin Nuorkauppakamarin valmistautuva puheenjohtaja Hanna Laukkanen.

Projektia vetänyt Oksanen sanoo, että kisa oli tänä vuonna äärimmäisen tiukka.

– Uudistimme konseptia hieman tälle vuodelle ja pyysimme ideoita sopivista ehdokkaista somessa ennen kuin yhteistyökumppaneistamme koostunut raati valitsi varsinaisen finalistikuusikon.

– Se oli selvästi onnistunut veto, sillä kaikki ehdokkaat saivat hyvin ääniä. Jokainen heistä on tuonut positiivista Mikkeli-kuvaa esiin omalla toiminnallaan, mistä he kaikki ansaitsevat tunnustusta, hehkuttaa Oksanen.

Muut ehdokkaat olivat Kirjalan Kahvipaahtimo, Mikkelin Musiikkijuhlien festivaalijohtaja Teemu Laasanen, Mikkelin matkailujohtaja Maisa Häkkinen, Ski Tornimäen yrittäjä Heidi Kelho ja Sale Nuijamiehen henkilökunta.

Vuoden positiivisin mikkeliläinen on valittu vuodesta 2005 lähtien. Palkittu on henkilö tai toimija, joka on tuonut Mikkeliä esiin positiivisessa valossa niin paikallisesti kuin kansallisesti.

Aikaisempina vuosina palkinnon ovat saaneet muun muassa Mikkelin Jukurien liigajoukkue, torikauppias Kaija Ahonen sekä yrittäjä ja elokuvatuottaja Jesse Haaja.