Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tikantalon hengessä, taas kerran! – Melancholy Overdose, Sharon Rose ja Boys Of The Bars soittavat Club Domissa yhteiskeikan

Club Domin live-illat jatkuvat tämän viikon perjantaina.

Illalla on tarjouksessa peräti kolme bändiä yhden hinnalla, kun lavalle astelevat, kukin vuorollaan, Melancholy Overdose, Boys Of The Bars ja Sharon Rose.

Kolmikon juuret ovat vahvasti 1980-luvulla Mikkelin musiikkielämään vaikuttaneessa Tikantalon bändiskenessä.

Suomen Nuoriso-opiston nykyisillä tonteilla sijainneessa vanhassa puutalossa nimittäin kehittyivät ja harjoittelivat sekä Boys Of The Bars että Sharon Rose, jotka esiintyivät myös viime huhtikuun mahtavassa 30 vuotta Tikantalosta -konsertissa.

Tikantalossa soitti myös Melancholy Overdose-nimen takaa löytyvä Ari Hämes, silloin tosin eri bändissä.

Tikantalo-konsertti on myös Domin Indie Club-tapahtuman taustalla. Tavallaan.

– Siellä oli niin mahtava meininki. Sharon Rose ja Boys Of The Bars kuulostivat niin hyviltä, että sitä oli suorastaan pakko saada lisää, Hämes sanoo.

– Olihan se hyvin innostava kokemus, myötäilee myös Sharon Rosen laulaja, monenlaisista soolo- ja bändikuvioista tuttu Janne Lamponen.

Koetetaan soittaa kaikki biisit mitkä muistetaan.

Kari Havukainen, Boys Of The Bars

Lamponen sanookin, ettei mennyt pitkään antaa myönteinen vastaus kun Hämes soitti ja kyseli innostusta yhteiskeikkaan..

– Vähän yllättäenhän se soitto tuli, mutta eipä meillä kenelläkään ollut mitään sitä vastaan. Kun kerran keväällä treenattiin niin soitetaan uudestaan. Nyt on kyllä ohjelmistossa muutama lisäbiisikin Tikantalon keikkaan verrattuna, Lamponen sanoo.

Kari Havukainen on Boys Of The Barsin kitaristi-laulaja. Vanha suola alkoi janottelemaan sielläkin suunnalla.

– Näyttää tämä homma jatkuvan kaikesta huolimatta. Koetetaan soittaa kaikki biisit mitkä muistetaan, hän lupaa.

– Ja nekin, mitä ette muista, Hämes heittää väliin.

Boys Of The Bars esiintyy Domissa kokoonpanolla, jossa Havukaisen lisäksi soittavat Olli Laiho (kitara, laulu), Timo Mähönen (basso) ja Lauri Kuosmanen (rummut).

Sharon Rosessa ovat mukana Lamposen lisäksi Jukka Tikkanen (kitara, laulu), Maku Tuominen (kitara, laulu), Jouni Kauhanen (basso) ja Pekka Halme (rummut).

– Prepulan Jaska ei pääse matkan takia keikalle, joten Jouni tuuraa, Havukainen lisää.

Illan kolmas esiintyjä, Melancholy Overdose, palaa kahdeksan vuoden tauolta duokokoonpanona, jossa kosketinsoittimista huolehtivan Hämeksen lisäksi laulaa Maku Tuominen.

– Katsotaan nyt sitten, jatkuuko M.O.D. tästä eteenpäin. Suunnitelmia kyllä on, mutta Makullahan bändejä on useampia ja minullakin kaksi, Hämes sanoo.

Indie Clubin äänentoistosta ja miksauksesta vastaa Naisvuoritalolta tuttu Teku Leinonen.

Soitto alkaa heti iltakymmenen jälkeen; aloitusvuorossa on Boys Of The Bars, joka soittaa noin 45 minuutin setin. Noin kello 23 pääsee lavalle M.O.D.

– Reilun puolen tunnin setti, vahvistaa Hämes.

Illan päättää puoliltaöin aloittava Sharon Rose.

Indie Club Domissa pe 21.10. Showtime klo 22.00 alkaen. Liput 10 euroa.