Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Löytöeläintalon kuulumisia | Alkaisitko sinäkin mesyläiseksi? – Tule mukaan, jos haluat auttaa eläimiä!

Kun tämä juttu ilmestyy, perinteinen vuosittainen ruokapurkkikeräyksemme on toivottavasti tuottanut meille vapaaehtoisille paljon hyvää mieltä sekä löytöeläintalon asukkaille tietenkin runsain mitoin sapuskaa.

Edellisten vuosien tapaan löytöeläintalolla on varmasti ollut tohinaa kun lahjoituksia on purettu, ja Graanilla keräyspisteellä on päivystetty kolmessa vuorossa iltaan saakka.

Tällaisia perinteikkäitä vuosittaisia tapahtumia on Mesyn kalenterissa muutama - keväällä Match Show, kesällä Saaranpäivät, näin syksyllä ruokapurkkikeräys ja joulunaikaan joulumyyjäiset K-Supermarket Rokkalassa sekä löytöeläintalon jouluvastaanotto.

Yhdessä tehden eläinten hyväksi!

Joinakin vuosina on tapahtumia ollut enemmänkin, mutta pahimpia korona-aikoja lukuunottamatta nuo edellä luetellut ovat niin sanotusti pitäneet pintansa mesyläisten ”vuoden kierrossa”.

Tapahtumiin osallistuminen vapaaehtoisena on konkreettinen tapa olla mukana yhdistyksen toiminnassa ja ainahan niiden jälkeen on ollut kaikkensa antanut mutta ah, niin tyytyväinen olo.

Yhdessä tehden eläinten hyväksi!

Mikäli sinua kiinnostaa liittyä mukaan mesyläisten joukkoon, käy tutustumassa verkkosivuillamme ”vapareiden” erilaisiin tehtäviin/rooleihin ja ota yhteyttä sähköpostilla mikkelinesy@gmail.com.

Talon seuraava yleinen vierailuaika on seuraavan kerran sunnuntaina 6.11. klo 14-16.

Jäsenemme toivotamme vielä tervetulleiksi sääntömääräiseen syyskokoukseen, joko paikan päälle, tai Teams-yhteydellä. Yhdistyksen säännöt löytyvät verkkosivuiltamme.