Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Löytöeläintalon kuulumisia | Nyt kelpaa Haikun ja Raikun hymyillä – huskykaksikko sai hampaansa huollettua

Kesä on takanapäin ja alamme valmistautua loppuvuoteen.

Syksyn alettua kissoja on alkanut tupsahdella Mesylle. Meille tulee ilmoituksia kadonneista kissoista, löytyneistä kissoista ja kissoista, joita yritetään saada loukutettua turvaan. Viimeisimmäksi meille saapui kissaemo, joka löytyi pentuineen navetan lattian alta.

Olemme iloisia, että kissat ovat meillä, koska yöpakkaset ovat jo alkaneet. Nämä kissat löytyivät hyvässä kunnossa.

Elokuussa sen sijaan löytyi kissa, jolta jouduttiin poistamaan punkkeja, kärpäsentoukkia ja takkuja. Kissa oli laiha ja nälkäinen, ja sen veriarvot näyttivät huolestuttavilta.

Nyt kissan veriarvot ovat alkaneet onneksi näyttää paremmalta ja elättelemme toivoa, että saisimme kissan kuntoon.

Tiedottajamme Kalle-kissa on saanut tiedon omasta kodista.

Löytökissa ja somesta tuttu tiedottajamme Kalle sen sijaan pakkailee tyytyväisenä tavaroitaan. Se on saanut tiedon omasta kodista. Vielä on arvoitus, kuka toimii seuraavana tiedottajanamme.

Aiemmin löytynyt yrmeähkö kissaherra Snuffi oli meille tultuaan korvat luimussa, mutta alkoi vähitellen huomata, että lämpö, säännöllinen ruokailu ja rapsutukset ovatkin oikeastaan aika mukavia. Nyt Snuffi leipoo ja kehrää tyytyväisenä.

On ihana nähdä, että saamme jonkin kissan elämän parempaan suuntaan. Kissoja tulee reippaasti Mesylle, mutta on myös palkitsevaa huomata, että moni ihminen kysyy nykyisin itselleen kissaa löytöeläintalolta.

Myös koirarintamalle kuuluu hyviä uutisia. Huskymme Raiku ja Haiku ovat käyneet hammashuollossa. Ja mikä parasta, Manta-koira sai oman kodin!

Mantalla oli aiemmin lähes kokonaan repeytynyt polven etummainen ristiride. Pyysimme teiltä apua, jotta saisimme kokoon tarvittavan rahasumman leikkausta varten.

Teidän avullamme tämä toive toteutui, saimme Mantan kuntoon ja nyt Manta on uudessa kodissaan! Siispä lämmin kiitos teille kaikille, jotka autoitte meitä auttamaan!

Syksyn alettua löytöeläintalolla pidettiin siivoustalkoot. Kirppariväki taas ahkeroi tuttuun tapaan kovasti, jotta saisimme Mesylle myyntituottoa.

Aulasta meinasi lähteä kirpparille kerran myös kirjoittajan oma kassi, kun se jäi vahingossa aulaan kirppistavaroiden lähettyville. Tehokasta toimintaa eläinten hyväksi!

Tällä hetkellä järjestelemme Mesyn perinteistä ruokapurkkikeräystä, joka pidetään Graanin aulassa Prisman puolella 7.10 klo 10-20.

Tapahtumassa on samalla myynnissä vuoden 2023 kissa- ja koirakalenterit. Kalentereita varten järjestimme pieniä valokuvaussessioita. Huomasimme, että karvakuonomme ovat aivan luonnostaan todellisia huippumalleja!

Löytöeläintalon seuraava vierailuaika on sunnuntaina 25.9.2022 klo 14-16. Osoite: Porrassalmenkatu 69 b.Puhelimella Mesyn väen tavoittaa numerosta 050 547 9054, varmimmin arkisin klo 9-16 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä klo 9 – 17.Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen mikkelinesy@gmail.com ja nettisivujen osoite on www.mesy.fi