Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelin musiikkiopiston kantelekonsertin ohjelmistoon muutoksia – Kanteletaiteilija Timo Väänänen joutui perumaan osallistumisensa sairastumisen takia.

Mikkelin musiikkiopistolla huomenna torstaina järjestettävän Kannelten Kaikuja -konsertin ohjelmaan on tullut muutoksia sairastapauksen vuoksi.

Aiemmasta tiedosta poiketen lavalla ei nähdä kanteletaiteilija Timo Väänästä.

Mikkelin Kaupunkilehti sai tiedon Väänäsen sairastumisesta vasta painetun lehden ilmestymisen jälkeen, jonka vuoksi kesiviikkona 14. syyskuuta julkaistussa paperilehdessä on väärää tietoa konsertista.

Kantele innostaa etsimään itsestään uusia sointeja.

– Tämä on harmillinen asia, mutta sairastumisille ei mahda mitään. Tarkoituksenamme on saada kokoon myöhemmin uusi konsertti, johon myös Timo pääsee osallistumaan, kertoo konsertin rakentamisessa mukana ollut Pertti Lehikoinen.

Lehikoinen esiintyy huomisessa konsertissa yhdessä Seija Häyrysen kanssa. Lehikoinen ja Häyrynen muodostavat Kanteleinen-yhtyeen, joka on tiettävästi ainoa edelleen aktiivisesti esiintyvä kanteleryhmä Mikkelissä.

Kanteleisen lisäksi esiintymässä ovat kanteletaiteilija Hanna Ryynänen sekä Mikkelin musiikkiopiston kanteleensoiton oppilaita opettajansa Senni Vesasen johdolla.

Kannelten Kaikuja -konsertti alkaa kello 18.

Ohjelmistossa on monipuolinen kattaus kantelemusiikkia erilaisilla kanteleilla soitettuna.

Konsertti on osa Mikkelin Kulttuurin unelmavuoden ohjelmaa, ja siihen on vapaa pääsy.

Kannelten Kaikuja -konsertti Mikkelin musiikkiopiston salissa 15.9. kello 18 alkaen.