Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelin eläkeyhdistysten tanssit alkavat taas – Kulttuuritalo Tempossa pistetään jalalla koreasti syyskuusta toukokuuhun

Mikkeliläisten eläkeyhdistysten järjestämät suositut iltapäivätanssit käynnistyvät reilun viikon kuluttua.

Neljä yhdistystä, Mikkelin seudun Eläkeläisystävät, Mikkelin seudun ja Mikkelin Eläkeliiton yhdistykset sekä Naisvuoren Eläkeläiset järjestävät tansseja vuoroviikoin.

Kulttuuritalo Tempon parketilla tanssitaan aina torstaisin kello 12-15.30. Tanssivuoroja on vuoden 2023 toukokuulle saakka.

Tanssit ovat eläkeyhdistysten arvoissa merkittävä sosiaalinen tapahtuma. Tanssia voi kenen kanssa tahansa.

– Parketin ääreen kokoontuu viikoittain sekä pariskuntia että yksinäisiä tanssin ystäviä. Tanssin parista voi löytää vaikkapa uuden elämänkumppanin, kertovat Eläkeläisjärjestöjen vastuuhenkilot Yrjö Kontinen (Eläkeläisystävät), Jukka Korpela (Eläkeliiitto Mikkelin seutu), Aira Nurminen (Eläkeliitto Mikkeli) ja Aulis Ripatti (Naisvuoren Eläkeläiset).

Järjestäjät muistuttavat, että tanssin on tieteellisesti todettu olevan yksi parhaista liikuntamuodoista, koska se lisää toimintakykyä. Samalla se ylläpitää aivoterveyttä ja ehkäisee sairauksia.

Tanssien järjestäminen säännöllisesti on eläkeyhdistyksille myös tärkeää viriketoimintaa. Ne ovat osaltaan myös merkittävä tulonlähde, jolla rahoitetaan yhdistysten vireää harrastustoimintaa.

Eläkeyhdistysten syyskauden tanssit käynnistyvät Kulttuuritalo Tempossa torstaina 22.9.klo 12-15.30 Mikkelin seudun Eläkeläisystävien järjestämänä. Monipuolisesta tanssimusiikista vastaa Matti Laitiainen.