Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Löytöeläintalon kuulumisia | Mikkelin Eläinsuojeluyhdistys palkitsi Mikkelin Kaupunkilehden – Löytöeläintalolla kotia etsii esimerkiksi yhdeksänvuotias Pomo-koira

Pomo, ihana ja viisas.

Usein eläinsuojeluyhdistykselle tulevilla koirilla on haasteita esimerkiksi hihnakäytöksen, hyppimisen tai odottamisen kanssa, mutta tältä seniorilta ”koirakansalaistaidot” löytyvät.

Pomo on 9-vuotias kultainennoutaja-saksanpaimenkoiramix, jolla on herrasmiehen elkeet. Se tulee toimeen kaikkien kanssa, kulkee hienosti hihnassa ja on muutenkin kaikin puolin viisas koira.

Hellyydenkipeä Pomo viihtyy ihmisten seurassa ja se auttoikin ahkerasti talolla pidetyissä siivoustalkoissa, saaden samalla liikanimikseen mm. Kulta, Muru ja Mussukka.

Avuliaisuudestaan huolimatta Pomo etsii nyt sitä omaa ihmistään, joka tarjoaisi sille paljon lenkkeilyä ja hyvin vähän herkkuja.

Ei toisinpäin. Pomolle on nimittäin kertynyt vähän liikakiloja, joista olisi hyvä päästä eroon. Oikea ruokavalio on tälle seniorikoiralle tärkeää.

Mesyllä on tällä hetkellä muitakin kodinetsijäkoiria, muun muassa ”raikulipojat”, 6 v huskyt Raiku ja Haiku. Nämä hauskat ja energiset pojat etsivät yhteistä kotia, jossa ei ole muita eläimiä.

Kodittomia kaneja on kolme, ja kissoja löytyy joka lähtöön rambomaisesta Maestrosta hillittyyn ja hallittuun Inkeriin.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan kodin Pomolle tai jollekin muulle Mesyn kodittomalle eläimelle, niin laita sähköpostia mikkelinesy@gmail.com ja kerro itsestäsi ja elämäntilanteestasi.

Löytöeläintalon seuraava vierailuaika on sunnuntaina 11.9 klo 14-16. Yksityiset kissan/koiranottajille varatut ajat pidetään sovitusti. Osoite: Porrassalmenkatu 69 b. Puhelimella Mesyn väen tavoittaa numerosta 050 547 9054, varmimmin arkisin klo 9-16 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä klo 9-17. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen mikkelinesy(at)gmail.com ja nettisivujen osoite on www.mesy.fi.