Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Löytöeläintalon kuulumisia | Täällä maukuu tiedottaja Kalle – Löytöeläintalo on täynnä kissoja, tervetuloa katsomaan!

Löytöeläintalolla upouusi, toinen karanteenitila tarvittiin heti aktiivikäyttöön. Talolla on nyt parikymmentä kissaa, joiden joukossa on paljon kodinetsijöitäkin.

Mikäli haluaisit tarjota kodin, käy kurkkaamassa Facebook-sivujamme ja ota yhteyttä Mesyn sähköpostiin mikkelinesy@gmail.com.

Kerro meille mm. millaista kokemusta sinulla on eläimistä ja onko sinulla ennestään lemmikkejä. Osa adoptoitavista eläimistä haluaa tai tarvitsee lajiseuraa, osa taas haluaa olla omistajansa ainoa silmäterä.

Kissa- ja koiravastaavamme toki haastattelevat perhekokelaita tarkemmin, mutta voit kertoa jo yhteydenoton ohessa, minkälainen koti juuri sinulla olisi tarjolla.

Kerro esimerkiksi asumismuodosta, päiväohjelmastasi ja miten lemmikin hoito järjestyy jos olet vaikkapa lomamatkalla.

Miten olit ajatellut virikkeellistää lemmikkiäsi ja, eläimestä riippuen, miten ulkoilumahdollisuudet on järjestetty.

Entä oletko pohtinut miten varaudut ongelmiin vaikkapa sisäsiisteydessä, sairauden kohdatessa tai jos lemmikkisi kärsii eroahdistuksesta?

Kissalan asukkaat ottavat vieraita vastaan tulevana sunnuntaina 14.8. klo 14-16. Olisiko sinun tuleva kissaystäväsi heidän joukossaan?

Eläinystäville vielä muistutukseksi että nyt on oikea aika vaikuttaa turkiseläinten puolesta. Maa- ja metsätalousministeriön luonnos uudeksi turkisasetukseksi luovutetaan pian hallitukselle.

SEY:n vetoomus elinolojen parantamiseksi sekä eurooppalainen kansalaisaloite Fur Free Europe, joka vaatii EU:ta kieltämään turkistarhauksen ja kieltämään turkistarhoilta peräisin olevien turkisten myynnin EU:ssa, odottavat osallistumistasi. Allekirjoittaa voit verkossa mm. SEY:n ja Animalian nettisivujen kautta.

Puhelimella Mesyn väen tavoittaa numerosta 0505479054, varmimmin arkisin klo 9-16 ja viikonloppuisin klo 10-17. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen mikkelinesy@gmail.com ja nettisivujen osoite on mesy.fi