Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kesäduunarit | Visulahden siivoustiimissä rento asenne kannattaa – Tilda Immonen työskentelee lomakohteessa jo kolmatta kesää

Kuka olet ja missä teet töitä?

– Tilda Immonen, 20. Työskentelen Visulahden siivoustiimissä.

Kauan olet ollut töissä?

– Tämä on kolmas kesäni täällä.

Millainen on normaali työpäiväsi?

– Työhöni kuuluu lomakotitalojen ja mökkien siivous sekä yleisten vessojen siivoaminen. Lisäksi siivoamme yleiset saunat, sisäleikkipaikka Hyperdinon ja camping-alueen käytössä olevat kesäkeittiöt.

– Työpäivät ovat 6–8 tuntia. Minulla on aamuvuoroja, jotka alkavat seitsemältä ja loppuvat kolmelta ja iltavuoroja, jotka alkavat yhdeltätoista ja loppuvat seitsemältä. Lisäksi joskus on välivuoroja, jotka ovat vain yhdestätoista neljään.

Joskus täältä ei edes haluaisi lähteä pois.

Millaisen perehdytyksen sait?

– Omasta mielestäni sain hyvän ja selkeän perehdytyksen. Kysymällä sai apua eikä ongelmia ollut. Perehdytys oli paljon työn ohella oppimista.

Miten sait työn?

– Hain tänne muutaman kerran, mutta en päässyt. Siskoni oli vastaanotossa töissä ja sain lopulta hänen kauttaan työn, kun hän suositteli mua.

Miten olet viihtynyt työssä?

– Olen viihtynyt. Työ on rentoa, joten tykkään olla täällä. Kaikki, jotka ovat täällä töissä ovat todella mukavia ja kaikille voi jutella. Joskus täältä ei edes haluaisi lähteä pois.

Mikä on lempiasiasi työssä?

– Työkaverit ovat ehdottomasti paras asia.

Mistä asiasta pidät työssäsi vähiten?

– Kiireiset päivät ja päivät, jolloin on tosi kuuma.

Kenelle suosittelisit työtä?

– Sellaiselle ihmiselle, joka on rempseä ja rento. Työn lomassa vitsaillaan paljon, joten huumorintajua on hyvä olla.

Mitkä ovat suunnitelmasi ensi kesälle?

– Saattaa olla, että löydän itseni ensi kesänä taas täältä, mutta en ole vielä varma. Muutan todennäköisesti ensi vuonna pois Mikkelistä, mutta jos jään tänne, tulen ainakin töihin.

Kesäduunarit-juttusarjassa tutustutaan mikkeliläisiin kesätyöntekijöihin ja heidän työpäiviinsä.