Mikkeliläinen tanssijapariskunta toteuttaa haaveensa – Mix Studion on tarkoitus avata ovensa elokuun puolivälissä

Tanssijapariskunta Samir ja Cecile Ataei perustavat uuden tanssistudion Mikkeliin.

Mix Studio -nimisen tanssistudion on tarkoitus avata ovensa elokuun puolivälin tienoilla eli juuri ennen syyskauden alkua.

Tanssistudio tulee Otavankadulle. Ataeit eivät vielä kuitenkaan halua paljastaa tarkempaa sijaintia.

– Haluamme pitää sen yllätyksenä oppilaillemme. Parhaillaan tehdään kovasti remonttia ja toteutetaan visioitamme, pariskunta paljastaa.

Tanssistudioon tulee tarjolle muun muassa street- ja hip-hop-tanssitunteja sekä musavideohenkistä commercial dancea eli niin sanottua kaupallista tanssia.

– Nämä kolme tanssityyliä ovat meidän ominta omaamme, mutta niiden lisäksi mukaan on tarkoitus tuoda ainakin nyky- ja showtanssia sekä lasten tanssia, Samir kertoo.

Tanssiopetuksen lisäksi toimintaan kuuluu esimerkiksi sisällön tuottamista erilaisiin tapahtumiin sekä avoimia tanssityöpajoja, joissa osallistujat pääsevät tutustumaan erilaisiin tanssilajeihin.

Suunnitteilla on lisäksi on-off-tunteja, joihin osallistuja voi mennä mukaan hänelle sopivina aikoina.

Mix Studioon on tulossa myös tavoitteellisille tanssijoille tarkoitetut ryhmät, joiden kautta pääsee kilpailemaan ja esiintymään.

Tavoitteena on, että studiolle muodostuisi yksi iso perhe.

– Pyrimme mahdollisimman monipuoliseen toimintaan. Meidän kauttamme pääsee myös tekemään halutessaan tanssivideoita, Samir vinkkaa.

Mikkelissä on jo ennestään pari tanssikoulua, mutta kilpailu ei pelota uusia yrittäjiä.

– Meillä on jo entuudestaan yhteensä noin sata oppilasta Mikkelissä. Toiveena tietenkin on, että saamme paljon mukaan myös uusia tanssijoita.

– Täällä on paljon eläväisiä nuoria. On siis hyvä, että on myös tarjontaa, Ataeit sanovat.

Ataeit haluavat korostaa yhteisöllisyyttä ja tanssiriemua.

Heidän mielestään tanssi on loistavaa liikuntaa, mutta myös ennen kaikkea sosiaalinen tapahtuma.

– Olemme miettineet yrityksen arvoja paljon. Tavoite on, että studiolle muodostuisi yksi iso perhe, jossa kaikilla olisi hyvä olla. Haluamme mahdollistaa kaikille turvallisen paikan toteuttaa itseään ja unelmiaan.

– Mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä ja taitotasoa katsomatta. Opetusta on kaikenikäisille, he painottavat.

Tanssin opettaminen on pariskunnalle tuttua. Samir on opettanut tanssia Mikkelin alueella 18 vuotta ja Cecile viisi vuotta.

– Tiedämme erittäin hyvin, mitä omat oppilaamme haluavat ja tarvitsevat. Haluamme vastata tanssijoiden tarpeeseen, he sanovat.

Tuleeko studiolle muita vakituisia opettajia, se selviää pariskunnan mukaan myöhemmin.

– Suunnitteleminen on vielä käynnissä, mutta kaikkihan on mahdollista, he veistelevät.

Ajatus yhteisestä studiosta ehti kypsyä mielessä pidemmän aikaa. Ensimmäisiä kertoja Ataeit alkoivat mutustella ajatusta omasta yrityksestä jo nelisen vuotta sitten.

– Meillä on ollut pitkään vahva halu päästää tekemään omaa juttuamme, mutta erityisen kovasti haluamme toteuttaa oppilaidemme toiveita.

– Lopulta tulimme siihen tulokseen, että oman studion perustaminen on ainoa oikea vaihtoehto.

Cecilen ja Samirin tiet kohtasivat jo teini-iässä. Heti alkuun yhdistävänä tekijänä oli tanssi. Vuosien mittaan ystävyys syventyi rakkaudeksi. Häitä juhlittiin neljä vuotta sitten, ja nyt pariskunta odottaa esikoislastaan.

– Onhan tässä ihan valtavasti kaikkea uutta tuloillaan. Mutta toisaalta olemme olleet Samirin kanssa aina sellainen pari, jolla on monta rautaa tulessa, Cecile nauraa.

– Minä olen todella onnellinen monesta asiasta elämässäni, mutta Cecileen tutustuminen oli kaikista hienoin ja tärkein hetki. Nyt me saamme oman pienen perheen ja ison yhteisen perheen tanssistudiolle, Samir hymyilee.

Mix Studion kuulumisia voi seurata Instagramissa, Tiktokissa, Facebookissa ja studion nettisivuilta osoitteesta www.mixstudio.fi.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka