Hampurilaisketju Barot´s etsii paikkaa Mikkelistä – "Meillä on valmius edetä nopeasti, mikäli vaatimukset täyttävä paikka löytyy"

Hampurilaisravintolaketju Barot´s aikoo laajentaa voimakkaasti toimintaansa lähivuosina. Ketju hakee parhaillaan paikkoja jopa 30 uudelle, niin sanottuun fast casual -kategoriaan kuuluvalle ravintolalle.

Barot´s on valmis perustamaan ravintolan myös Mikkeliin, jos sopiva paikka löytyy.

– Mikkeli on osa meidän verkostosuunnitelmaamme ja kartoitamme parhaillaan alueen liikepaikkatarjontaa, kertoo ketjun toimitusjohtaja Toni Kivilahti.

Sopivan liiketilan omistajia ei vielä ole kuitenkaan ilmoittautunut.

Fast casual on pikaruoan ja perinteisen ravintolan yhdistelmä.

– Aktiivisia keskusteluja yksittäisestä liikepaikasta ei ole vielä käynnissä, mutta meillä on valmius edetä nopeastikin, mikäli ravintolakonseptin vaatimukset täyttävä paikka löytyy, Kivilahti jatkaa.

Barot´s -ketjun taustalla ovat Puuilon perustaja Markku Tuomaala ja Scanburgerin perustaja Elias Sarajärvi, joka vastaa ketjun konseptista ja kehityksestä. Liikepaikkasuunnittelu on Tuomaalan vastuulla.

Kivilahti on toiminut aikaisemmin Scanburgerin ketjujohtajana ja osakkaana.

Ketjulla on Suomessa kuusi ravintolaa. Niistä ensimmäinen avattiin Järvenpäähän vuonna 2018 ja viimeisin Raisioon tämän vuoden helmikuussa. Mikkeliä lähimmät ravintolat ovat Lahdessa ja Kuopiossa.

– Kun ravintolamäärä on sopusuhtainen, tietty uniikkius säilyy. Pääkaupunkiseutu ja muut yliopistokaupungit ovat isoja painopistealueita. Tavoittelemme retail park -tyyppisiä kaupallisia alueita, mutta olemme kiinnostuneita myös kauppakeskuksista. Nykypäivänä saavutettavuus on keskiössä, Kivilahti sanoo.

Liiketilojen lisäksi yhtiö etsii ravintolanpitäjiksi franchise-yrittäjiä. Tällä hetkellä ketju työllistää 90 henkilöä.

Fast casual tarkoittaa fast foodin eli pikaruoan ja casual diningin eli perinteisen ravintolan yhdistelmää.

Lähes 80 prosenttia Barot’sin tuotevalikoimasta on hampurilaisia. Tarjolla on myös kasvisvaihtoehtoja sekä vegaanisia ja gluteenittomia tuotteita.

Barot´sin erikoisuus ovat hampurilaiskastikkeet, joita asiakas voi valita seitsemästä eri vaihtoehdosta.– Olemme ylpeitä tuotteestamme ja etenkin kastikkeistamme, jotka olemme kehittäneet omalla reseptillämme, Kivilahti kertoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka