Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Epilaser Oy aloittaa ihon laserhoidot Mikkelissä – Mehiläisen kautta saa ihotautien erikoislääkärin ja laserhoitoihin kouluttautuneen sairaanhoitajan hoitopalvelut

Laserhoitoihin erikoistuneen Epilaser Oy:n palveluja on nyt saatavissa myös Mikkelissä. Yritys on perustanut vastaanoton lääkäriasema Mehiläiseen.

Mikkelissä iholasertoiminnasta vastaa ihotautien erikoislääkäri Sampsa Kauppi. Ajanvaraus hoitoihin ja lääkärin konsultaatioihin hoituu Mehiläisen ajanvarauksen kautta.

Kaupin ensimmäinen vastaanottopäivä Mikkelissä on 10. kesäkuuta.

– Päätoimipaikkani on Lappeenrannassa, minkä lisäksi työskentelen Kotkassa. Mikkelissä olen ainakin aluksi paikalla noin kerran kuukaudessa, katsotaan jatkossa sitten tarpeen mukaan, Kauppi kertoo.

Mehiläisessä saa myös laserhoitajan palveluja. Tehtävään koulutetaan henkilö Mehiläisen omasta henkilökunnasta.

Laserhoidoilla voidaan esimerkiksi poistaa akne- tapaturma- tai leikkausarpia sekä syyliä ja hyvälaatuisia iho- ja verisuonikasvaimia.

Jälki on siistiä eikä arpea jää.

Niin ikään menetelmällä voidaan korjata esimerkiksi vaurioituneita ihon verisuonia ja poistaa ihokarvoja tai tatuointeja.

– Tatuointien poistoja kysytään paljon. Se on kuitenkin hidas ja monivaiheinen operaatio, koska laserhoitoja vaaditaan useita, Kauppi taustoittaa.

Laserhoidon etu kirurgiseen hoitoon verrattuna on sen helppous.

– Jälki on siistiä eikä arpea jää. Esimerkiksi suuren luomen poistossa ei tarvita tikkejä, ei tule verenvuotoa eikä sen myötä saunomis- tai liikuntakieltoja, Kauppi havainnollistaa.

Luomia voidaan myös poistaa kerralla useampia.

– Yleisin laserhoito tehdään näkyvällä paikalla, esimerkiksi kasvoissa olevan luomen poistamiseksi. Paljon tehdään myös vaikkapa nenässä tai poskissa olevien näkyvien verisuonten poistamista, Kauppi kertoo.

Yleisiä korjattavia ovat myös erilaiset arvet.

– Esimerkiksi kolarissa tai tapaturmassa syntyneitä arpia korjataan paljon. Ne voivat haitata elämää paljonkin.

– Vahingon seurauksena syntyneen arven korjauksen voi saada myös korvatuksi, jos esimerkiksi vahinkovakuutus kattaa tällaiset, Kauppi sanoo.

Laserhoidot ovat useimmiten suhteellisen lyhytkestoisia eivätkä järin kivuliaita. Suurempien luomien tai kasvaimien poistossa käytetään paikallispuudutusta. Jälkihoidoksi riittää useimmiten ihonvärinen laastari.

Epilaser Oy on vuonna 2004 perustettu suomalaisomisteinen yritys. Sen kotipaikka on Tampereella.

Yrityksen toimintatapa on tarjota palvelujaan yksityisten lääkäriasemien kautta. Sen asiakkaita ovat yksityisasiakkaat sekä julkinen sektori.

Epilaser Oy toimii tällä hetkellä 16 paikkakunnan yksityisten lääkäriasemien kautta sekä etävastaanottopalveluin.