Vapun aatonaattona avautuu Mikkelin puhutuin ravintola – Las Palmas tarjoaa karaokea ja värikkään överiä havaijipaitameininkiä

Vappuaaton aattona, perjantaina 29.4. se sitten avautuu, mikkeliläisiä jo kuukausia puhuttanut viihde-karaokeravintola Las Palmas.

Perinteikkäässä baaripaikassa aloittavan Las Palmasin idea kiteytyy edellä sanottuun.

– Me haluamme olla helposti lähestyttävä ja kaikkia viihdyttävä paikka. Ei tarvita kuin papereissa 18 vuotta ikää, sanoo Osuuskauppa Suur-Savon ryhmäpäällikkö Arttu Toroi.

Las Palmasin ovet avautuvat kello 18 ja meininki jatkuu tiistaisin ja torstaisin aamukahteen ja keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina aamuneljään asti.

– Karaoke on meillä isossa roolissa. Laulajille on varattu estradi, jolla voi esiintyä koko ravintolalle tai erillinen karaokehuone, jonka voi varata jopa kymmenen hengen porukalle. Siellä voi vaikka vähän verrytellä ja nousta sitten isolle stagelle, Toroi vinkkaa.

– Täällä saa viihtyä koko illan mutta myös piipahtaa ottamassa vauhtia alkuiltaan. Meillä ei ole pääsymaksua, joten sikälikin tänne on helppo tulla, hän lisää.

Las Palmasissa soi musiikki koko ajan. Jos karaokelavalla ei lauleta, dj pitää huolen siitä ettei meininki hiljene.

Lauluvuoron voi varata tabletilla tai kännykällä.

– Karaokessa lauluvuoron voi varata joko erityiseltä tabletilta, joita meillä on käytössä kuusi kappaletta. Haluamansa karaokebiisin ja lauluvuoron voi varata myös omalla kännykällä Singan sovelluksen kautta, Toroi sanoo.

Paperilappuvaraukset ovat Las Palmasissa historiaa. Tarjolla kun on 120 000 kappaleen valikoima laulettavaksi.

– Kappalevalikoima on vähän menevämpää kuin se perinteinen suomalainen setti, Toroi luonnehtii.

Tanssimaankin pääsee. Livemusiikki ei Las Palmasissa soi.

– Ensimmäinen Las Palmas Lahdessa oli puhdas karaokeravintola. Me lähdemme liikenteeseen samasta ideasta, mutta tuomme lisäksi paikalle dj:n, joka soittaa etenkin viikonloppuisin karaoken väliin bilemusaa.

Miljöö ja sisustus ovat eteläeurooppalaisen värikkäät. Tapeteissa on pinkkejä flamingoja ja ravintolasalia koristavat palmut.

Yleisilme tuo mieleen kesäisen havaijipaidan, sellaisessa hyvässä mielessä, että enemmän väriä on aina parempi kuin vähemmän.

– Sisustuksen on suunnitellut meille sama kaveri kuin Lappeenrannan Las Palmasin. Olemme tarkoituksella pistäneet värimaailmaa vähän överiksi. Halutaan, että myös sisustuksesta jää iloinen ja pirteä fiilis asiakkaille, Toroi sanoo.

– Turkoosi ja pinkki ovat meidän värejämme, keltainen tulee perinteisestä Las Palmas -konseptista, hän jatkaa.

Samaa meininkiä haetaan juomavalikoimalla. Värikkäitä juomia löytyy listasta päivänvarjolla tai ilman.

– Drinkkien suosio on kasvanut koko ajan. Kun avasimme uusitun Amarillon vähän aikaa sitten, meni ensimmäisenä kuukautena enemmän drinkkejä kuin aikaisemmin neljässä-viidessä kuukaudessa, Toroi sanoo.

Mikkelin Las Palmas toimii samalla nimellä kuin ravintolat Lappeenrannassa, Lahdessa, Tampereella ja Joensuussa. Kyseessä ei kuitenkaan ole ketju.

– Kaikilla on oma tyylinsä ja ilmeensä, Toroi sanoo.

Konseptin muuttaminen perustui hänen mukaansa todelliseen tarpeeseen.

– Päämajalla oli pitkä ja kunniakas historia, mutta nyt oli muutoksen aika. Ja kun liikeidea muuttuu, on monella tavalla parempi vaihtoehto vaihtaa myös nimi, hän jatkaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka