Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jokainen ostettu kimppu auttaa – mikkeliläinen Kukkaroosa antaa tukensa Naisten Linjan toiminnalle

Naisten Linja kampanjoi naistenpäivänä 8. maaliskuuta kukkasin.

Ostamalla kukkia kampanjaan osallistuvista kukkakaupoista voi tukea naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan vastaista työtä.

Kampanjasta saadut tuotot ohjataan palveluiden laajentamiseen, jotta yhä useampi nainen ja tyttö saisi tarvitsemaansa tukea.

Kymmenet kukkakaupat ympäri Suomen osallistuvat naistenpäivänä Naisten Linjan kampanjaan väkivaltaa kokevien naisten ja tyttöjen hyväksi.

Myös mikkeliläinen Kukkaroosa on lähtenyt mukaan kampanjaan. Graanin kauppakeskuksessa toimiva kukkakauppa lahjoittaa osan naistenpäivän myyntituotosta Naisten Linjan puhelinpäivystyksen ylläpitoon ja toisen puhelinlinjan avaamiseen.

Naisten Linjan maksuton neuvonta- ja tukipuhelin on tarkoitettu väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille naisille ja tytöille. Puhelimeen vastaa koulutettu vapaaehtoinen, joka osaa neuvoa ja kuunnella soittajan tarpeiden mukaan.

Pahasti ruuhkautuneet puhelinpäivystyspalvelut kertovat siitä, että palvelulle on laajasti kysyntää.

–Tällä hetkellä pystymme vastaamaan hieman alle puoleen saapuvista puheluista, kertoo Naisten Linjan varainhankintapäällikkö Elina Lakso.

Osallistumalla kampanjaan Kukkaroosa on mukana keräämässä varoja Naisten Linjan toiminnan laajentamiseksi. Tavoitteena on avata lahjoitusvaroilla toinen puhelinlinja tämän vuoden aikana.

Naisten Linjan puhelinpalvelu toimii numerossa 0800 02400 maanantaista perjantaihin kello 16–20.

Kaikki kampanjaan osallistuvat kukkakaupat on listattu Naisten Linjan verkkosivuille osoitteessa naistenlinja.fi/naistenpaiva.