Viihdespektaakkeli Saimaa Stadiumille – Mikkelin kaupunginorkesteri, Kaartin Combo ja Maria Lund viihdyttävät vappuna

Saimaa Stadiumi ja Mikkelin kaupunginorkesteri järjestävät vappuspektaakkelin vapunaattona.

Ainutlaatuinen uusi tapahtuma vie Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Antti Kalliomaan ja kaupunginorkesterin intendentti Jaakko Antilan suunnitelmissa koko Mikkelin tanssin pyörteisiin.

Kaupunginorkesterin vieraaksi Stadiumin lavalle nousee maamme tunnetuin tanssittaja Kaartin Combo solistinaan Maria Lund.

– Alkuperäinen idea tuli Kaartin Combon johtajalta Eero Saunamäeltä aiemmassa yhteisessä konsertissamme. Kerroin siitä Antille ja hän innostui välittömästi, Antila kertoo.

Tavoitteena on luoda uusi hyvän mielen tapahtuma, joka kokoaa yleisön tanssimaan ja juhlimaan vappua. Suunnitelmissa on aloittaa Mikkelissä uusi tanssittavien vappukonserttien perinne.

– Kyseessä on matalan osallistumiskynnyksen ikärajaton tapahtuma. Pääsyliput hinnoitellaan niin edullisiksi, että kenellä tahansa on mahdollisuus nauttia musiikista ja tanssia maan parhaiden muusikoiden tahdissa.

– Kymmenen euron peruslippujen lisäksi tarjolle tulee erilaisia vapputeemaisia show & dinner -paketteja, Kalliomaa vinkkaa.

Mikkelin kaupunginorkesterin jousisoittajat ja Kaartin Combo muodostavat konsertissa yhden suuren viihdeorkesterin, jolle kaikki musiikki sovitetaan.

Luvassa on Antilan mukaan bilemusaa, bluesia, lattaria, swingiä sekä perinteistä tanssimusiik- kia.

Järjestäjät odottavat ensimmäisiin vapunaaton konserttitanssiaisiin ainakin tuhatta musiikin ja tanssin ystävää. Tapahtuma on osa Mikkelin kulttuurin unelmavuotta.

Kaartin Combo on tanssittanut juhlaväkeä lukuisissa Puolustusvoimien ja yritysten tilaisuuksissa ja tullut koko kansan tietoisuuteen itsenäisyyspäivän Linnan juhlat huipentavana orkesterina.

Maria Lund on tunnettu laulaja ja musikaalitähti, joka hallitsee musiikin eri tyylilajit ja on esiintynyt uransa aikana monien musikaalien päärooleissa Helsingin kaupunginteatterissa ja Tampere-talos- sa.

Mikkelin Kaupunginorkesterin soittajat ovat keskittyneet jousiorkesterille sävellettyyn musiikkiin. Orkesteri on tullut tunnetuksi yhteistyöstä lukuisten suomalaisten ja kansainvälisten säveltäjien kanssa. Orkesterin pääkapellimestari on Erkki Lasonpalo.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka