Mikkelin Amarillo uudistuu täysin - asiakkaille tarjotaan uudenlaisia ravintolaelämyksiä ja osallistumista

Mikkelin ravintola Amarillo on sulkenut ovensa reilun kuukauden kestävän remontin ajaksi.

Saneerauksen yhteydessä ravintolan sisätilat uudistetaan täysin ja myös ravintolan konseptia päivitetään. Uudistettu ravintola avaa ovensa jälleen maaliskuussa.

Amarillon uusi liikeidea korostaa sosiaalista syömistä, yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä.

Ruokalistan perustana säilyvät edelleen meksikolaistyyppiset ateriat.

– Tämä konsepti on jo käytössä useimmissa Amarillo-ketjun ravintoloissa ja nyt on Mikkelin vuoro. Miljöö muuttuu totaalisesti ja myös palveluprosessia uudistetaan, kertoo toimialajohtaja Kai Nurmi Osuuskauppa Suur-Savosta.

Keskeinen osa uutta ravintolakonseptia on baari, jonne asiakas ohjataan ensimmäisenä.

Amarilloon saadaan myös suosiota saanut The Table.

– Amarillosta tehdään entistä enemmän alkuillan kokoontumispaikka, tuli asiakas sitten syömään tai vain drinkille, luonnehtii Nurmi.

Mikkelin Amarilloon saadaan myös muualla Suomessa suosiota saanut The Table.

– The Table on uudenlainen illalliskokemus, jota ei muualta saa. Sen ytimessä on kuuden henkilön pöytä, jonka voi varata joko seurueelle tai johon voi liittyä porukkaan yksistäänkin, kuvailee Nurmi.

Pöytäkonseptiin kuuluu se, että osa tarjoiluista valmistetaan sen äärellä. Seuruetta palvelevat Entertainer ja keittiön Cheftainer, jotka häärivät pöydän ympärillä.

– Ajatuksena on, että henkilökunnan edustajat pitävät huolta siitä, että koko porukka huomioidaan ja kaikki viihtyvät. Ohjelmassa voi olla vaikka erilaisia pelejä tai muuta, Nurmi kuvailee.

– Meidän tehtävämme on tuoda tutut ja tuntemattomat ihmiset yhteen ja tarjota kokemuksia, joita jaetaan somessa ja tosielämässä. Me pidämme asiakkaista huolta alkudrinkeistä illallisen loppuun saakka, lupaa ravintolapäällikkö Eveliina Kylmäkorpi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka