Patrik Puistola palaa Jukureihin

Patrik Puistola pelaa meneillään olevan ja kauden 2022-2023 Jukureissa.

Antero Heikkinen

Jukurien hyökkäys vahvistuu Patrik Puistolalla, 20, tämän ja ensi kauden mittaisella sopimuksella.

Puistola on tuttu hyökkääjä Jukurien paidasta kaudelta 2019-2020, jolloin hän pelasi seitsemän ottelun verran lainasopimuksella Tapparasta.

Puistola on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta pelata jo 113 liigaottelua. Tämän kauden hän aloitti JYPin paidassa, jossa pelasi myös kaudella 2020-2021.

Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kuvailee Puistolaa monipuoliseksi pelaajaksi, jonka vahvuudet ovat hyökkäyspäässä.

- Puistola kuuluu lahjakkaaseen 2001 syntyneiden pelaajien ikäluokkaan, joka vainuaa maalitilanteet ja on niissä tehokas. Hän on tuttu parin vuoden takaa, jolloin hän teki hyvän vaikutelman niin minuun kuin faneihin, Hakkarainen kertoo.

Puistola kertoo palaavansa innoissaan takaisin Jukuri-paitaan, vaikka edellinen vierailu päättyi ikävään loukkaantumiseen.

- Siitä ajasta jäi mukavat muistot, vaikka se päättyikin ikävästi. Enää ei muistella sitä. Pelillisesti en ole juuri muuttunut, mutta luisteluun on tullut lisää potkua.

Hän uskoo pystyvänsä auttamaan omalla pelaamisellani joukkuetta voittamaan. Samalla toivon kehittyväni pelaajana tulevaisuutta varten.

Puistola tuo kaivattua leveyttä Jukurien hyökkäykseen.

- Joukkueessa pitää olla leveyttä, sillä ottelutahti kiihtyy ja loukkaantumisilta tuskin vältytään. Patrikin hankinta perustuu tähän, Hakkarainen arvioi.

Viime viikonloppuna loukkaantunut hyökkääjä Pekka Jormakka on sivussa toistaiseksi. Yläraajavammasta kärsivän hyökkääjän tilannetta seurataan viikko kerrallaan.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka