Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lounaskisa kovenee

Kahvila Rauha palkkasi kokin ja lupaa tarjota laadukasta lähiruokaa

Kahvila Rauha on laajentanut valikoimaansa salaateista ja keitoista vankempaan lounasruokaan. Sodan ja rauhan keskus Muistin yhteydessä toimiva ravintola on saanut myös uuden kokin.

Rauhan kokkina aloitti syyskuun alussa Mia-Mari Hupli, joka aiemmin työskenteli Sahanlahdessa. Rauhan keittiössä työskentelee nyt kolme vakinaista työntekijää sekä tuntityöntekijöitä.

–Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Mia-Marin joukkoomme. Keittiöammattilaisista on kova pula, sanoo tiedekeskuksen toimitusjohtaja Olli-Pekka Leskinen.

Muistin väki myöntää. ettei lounasravintolan pito ole helppoa hommaa. Lounaspaikoilla on Mikkelissä kova laatu- ja hintakilpailu.

Rauhan linjana on Leskisen mukaan tarjota laadukasta lähiruokaa.

Leskinen kiittää myös henkilöstön monipuolista osaamista. Rauhan keittiössä työskentelevä Rita Paunimäki on koulutukseltaan leipuri-kondiittori, jonka leipomuksia voi tilata myös kotiin tai toimistolle.

Rauhan vahvuutena on tiedekeskuksen yhteydessä sijaitsevat hyvät tilat, joihin mahtuu 120 henkeä.

–Muisti tuo meille varmaa päivittäistä asiakasvirtaa, mutta lisäksi haluamme palvella myös kaupunkilaisia lounaan ja kahvittelun merkissä sekä juhla- ja kokouspaikkana.

Rauha laajentaa tarjontaansa myös ohjelmapuolelle.

Museoiden yönä 29. lokakuuta ravintolassa esiintyy Hiljaistenmiestenlaakso-yhtye.

Muistin kesä jatkui vilkkaana myös elokuussa. Koko kesän kävijämäärä oli 18 500, mitä Leskinen pitää hyvänä määränä.

Kesän vilkkaimpana päivänä 20. heinäkuuta tiedekeskuksessa kävi 550 vierasta.

–Se oli kyllä jo liikaa palvelujen sujuvuuden kannalta. Sopiva määrä on 300–400 kävijää päivässä.