Ravintola Tuuvinki avasi

Katja ja Seppo Pyyn uusi lounaskahvila sijaitsee työttömien entisissä tiloissa

Katja ja Seppo Pyy ovat palanneet koronatauolta takaisin ravintolayrittäjiksi. Lounasravintola Tuuvinki avasi ovensa viime viikolla Porrassalmenkatu 1:ssä.

–Asetuimme lopulta tähän vanhaan Hankkijan talon tilaan, jossa aiemmin toimi työttömien yhdistyksen ravintola, sanoo Katja Pyy.

Alunperin pariskunnalla oli suunnitelmissa avata ravintola Kirjalaan Opan entiseen taloon. Kiinteistön remontin viivästyminen kuitenkin muutti suunnitelmat.

–Tämä on erittäin hyvä paikka lounasravintolalle. Keittiössä on kaikki tarpeellinen valmiina ravintolaa varten, Pyyt sanovat.

Vuonna 1997 ravintola-alalla aloittaneet Pyyt ovat ansioituneita yrittäjiä. Ensimmäinen ravintola oli Sepon Sapuska. Viimeksi he pyörittivät Urpolassa lounaskahvila Cafe Setriä, josta he jäivät koronatauolle viime vuoden maaliskuussa.

Kilpailu lounasasiakkaista on Mikkelissä ennestään kovaa. Yrittäjäpari pitää vahvuutenaan pitkää kokemusta ja asiakkaan kuuntelemista.

Tarjolla on itse­valmistettua kotiruokaa ja kotileivonnaisia.

Palveluvalikoimaan kuuluvat lounaan lisäksi pitopalvelu ja kuljetus. Kalan, lihan ja juustot Seppo Pyy savustaa itse.

–Tarjolla on itsevalmistettua kotiruokaa ja kotileivonnaisia. Pitopalvelun asiakkaitamme palvelemme mittatilaustyönä, yrittäjät lupaavat.

Pito- ja juhlapalvelu Tuuvinki on avoinna arkisin kello 8–15. Lounas on tarjolla 10.30–14.

–Tilan voi varata yksityistilaisuuksiin myös muina aikoina. Vaikkapa pikkujouluihin sijainti keskustan vieressä on loistava, Seppo Pyy sanoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka