Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tänään torilla | Hyvä meininki

Mikkelin Torikauppiaiden yhdistyksen puheenjohtaja, yrittäjä Kaija Ahonen on hyvillä mielin ja innoissaan. Torin kesäkausi on käynnistynyt hyvällä vireellä ja vuorovaikutteisena.

–Torikauppaan on tulossa uusia yrittäjiä ja yhdessä tekemisen meininkiä. Kuukausimarkkinatkin palaavat toivottavasti heinäkuusta alkaen.

Erityisen mielissään Ahonen on johtamansa Torikauppias-yhdistyksen Mikkelin kaupungilta saadulla luottamuksella. Toimimme yhdistyksenä tänä vuonna ja jatkossakin virallisena torivalvojana.

–Otamme vastaan uudet ja satunnaiset kauppiaat, hoidamme paikkavaraukset kuukausimarkkinoille. Saamme näin toimintaeuroja tapahtumien markkinointiin.

Savolainen pitopöytä palvelee Mikkelin torilla ainakin kesäkaudella joka päivä.

–Mikkelin kaupunki lisännyt asiakkaiden viihtyvyyttä ja mahdollisuutta nauttia runsaasta annista myös paikan päällä pystyttämällä kymmenen kuuden hengen asiakaspöytää. Käsityöläisille ja kotileipureille on myös torilla vapaita myyntipaikkoja ja esiintymislava on kaikkien käytettävissä.

Kaija Ahosen unelma viihtyisästä olohuoneesta on toteutunut.

–Näyttää tosi hyvältä. Holvi-ravintola tuo torille uuden palvelun, paistettua kalaa on tarjolla. Neljä torikahvilaa palvelee joka päivä 400:lla asiakaspaikalla. Torikontista voi ostaa liput Naisvuoden kesäteatteriin.

Mikkelin Torikauppiaat ry:llä on 28 jäsentä ja uusiakin mahtuu mukaan.