Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ILO perusti kokkikoulun

Arvostettu paikallinen keittiömestari lehtorina

Teatteriravintola ILO perustaa netiin kokkikoulun ja siirtää kaikki kevään näytökset ensi syksyyn. ILOn kokkikoulussa kokkilehtorina häärii keittiömestari Marko Huuhilo ja yrittäjä Pauliina Hukkanen juontaa Sikke Sumarin mallilla.

Kokkikoulussa käsitellään kalaa ja tehdään kuhasta maittava annos jälkiruokana vaniljapannacotta mansikka-minttu salaatilla.

Opetellaan oikeaoppisesti pihvin paisto ja perehdytään kasvisruoan maailmaan. Makkarantekoon kotikonstein päästään toukokuussa. Kahden viikon välein ilmestyy uusi jakso.

Katsoja saa 25 euron lipun oston yhteydessä myös reseptiikan ja tuotelistan, mitä tarvitsee aterioita varten hankkia.

Kokkikoulut on mahdollista tilata myös livestreamattuna. ILOn kokkikoulun voi ostaa nettisivuilta www.teatteriravintolailo.fi.

Marko Huuhilon juuret on Ristiinan Kuomiokoskella. Hän suorittaa parhaillaan yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa. Viking Linen keittömestarin työpaikastaan hän on lomautettuna, kuten 70 prosenttia työkavereistaan. Huuhilo toimii ILOn lisäksi myös Mikkelin raviradalla ravintolapäälliikkönä.

Herkut tutuiksi kokkikoulusta.

Huuhilon pääsiäisruokavinkki Kaupunkilehden lukijoille koostuu ihan perinteisistä herkuista.

–Marinoin ylikypsän karitsan viulun pari päivää aikaisemmin minttu-yrttiöljyllä..Ylikypsän karitsan viulun haudutan juuresten,valkosipulin kanssa paistopussissa matalassa lämmössä uunissa. Valkosipuliperunat totta kai pitää olla ja punaviinikastiketta ja raikkaita salaatteja. Mämmiä ja pashajuustokakku on jälkiruokana.

Teatteriravintola ILO on kehittänyt myös livestreem- ja taltiointipaketteja, jotka sisältävät vuorovaikutus- ja työhyvinvointikoulutuksia kouluttajina Sari Havas, Ismo Apell ja Pauliina Hukkanen.Hukkasen 25-vuotisjuhlaesitys näyttäytyy vielä heinäkuussa ILOn ravintolatiloissa.