Jukurit kohtaa JyP:n lumipuvuissa

Jukurit kohtaa JYPin lauantaina maanpuolustusteemaisessa ottelussa Ikioma Areenalla. Ottelu oli alun perin tarkoitus pelata joulukuussa 2020, mutta se siirrettiin pelattavaksi maaliskuulle.

Jukurit pukee ottelussa ylleen erikoispelipaidan, jonka kuosi jäljittelee Puolustusvoimien käyttämää virallista M05-lumipukua. Suomalaisille rakas ja tuttu kuosi on ollut toivottu, joten se otettiin uudelleen käyttöön viime vuonna juhlitun Jukurien 50-vuotisjuhlakauden kunniaksi. Edellisen kerran mikkeliläisjoukkue pelasi lumipukukuosissa vuonna 2017.

Teemana on Reserviupseerikoulu 100 vuotta. Huhtikuussa 1920 aloitettiin ensimmäinen yhtenäinen reserviupseerikurssi, ja kuluneen sadan vuoden aikana Reserviupseerikoulu on kouluttanut yli 180 000 reserviupseeria Puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen reserviin.

Jukurien ottelussa käyttämät erikoispelipaidat huutokaupataan Huuto.netissä JukuritOfficial-tilillä. Huutokaupan tuotot käytetään vapaaehtoisen maanpuolustuksen hyväksi. Pelipaidat ovat myynnissä Huuto.net-verkkohuutokaupassa 22.3.21 kello 18 asti.

Jukurit–JYP lauantaina 13.3.2021 kello 17. Ottelu pelataan ilman yleisöä.

Antero Heikkinen

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka